Foo Fighters: «Κοκτέιλ» ουσιών βρέθηκε στο αίμα του ντράμερ Τέιλορ Χόκινς

Ο διάσημος καλλιτέχνης πέθανε ξαφνικά την Παρασκευή σε ηλικία 50 ετών

Ο ντράμερ του συγκροτήματος Foo Fighters Τέιλορ Χόκινς, ο οποίος πέθανε ξαφνικά την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022 σε ξενοδοχείο της Μπογκοτά, σε ηλικία 50 ετών, φαίνεται πως είχε πάρει κάνναβη, οπιούχα και αντικαταθλιπτικά.

Πέθανε ο ντράμερ των Foo Fighters, Τέιλορ Χόκινς        

«Η τοξικολογική εξέταση εντόπισε 10 ουσίες μέχρι στιγμής στον οργανισμό του Τέιλορ Χόκινς, συμπεριλαμβανομένων κάνναβης, αντικαταθλιπτικών, βενζοδιαζεπινών και οπιούχων», ανακοίνωσαν οι κολομβιανές αρχές.

foo fighters

Foo Fighters: «Κοκτέιλ» ουσιών βρέθηκε στο αίμα του ντράμερ Τέιλορ Χόκινς/ ΑP Images

Λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, ο Χόκινς παραπονέθηκε για «πόνο στο στήθος», με τον γιατρό που έσπευσε στο ξενοδοχείο να επιχειρεί άμεσα καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, χωρίς όμως αποτέλεσμα, σύμφωνα με το δημαρχείο της Μπογκοτά.

Το αγαπημένο συγκρότημα της εναλλακτικής ροκ, επρόκειτο να εμφανιστεί στην Μπογκοτά της Κολομβίας στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Estéreo Picnic. Όπως είναι φυσικό, η συναυλία ακυρώθηκε και οι θεατές τήρησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του ντράμερ των Foo Fighters.

Ο Χόκινς ήταν μέλος των Foo Fighters από το 1997 και συμμετείχε σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, όπως το «Learn to Fly» ή το «Best of You».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top