Ουκρανία πόλεμος: Πρόσφυγας η νικήτρια της Eurovision του 2016

Η Τζαμάλα βρίσκεται σε καταφύφιο στην Τουρκία

Βίντεο από το δελτίο του ANT1

Για 21η ημέρα μαίνεται ο Πόλεμος στην Ουκρανία με τους Ρώσους να μη σταματούν να ρίχνουν τα πυρά τους σε μεγάλες πόλεις της χώρας και τους πολίτες να παραμένουν στα καταφύγια, προκειμένου να μη χάσουν τη ζωή τους.

Ουκρανία: Το Διεθνές Δικαστήριο διέταξε τη Ρωσία να σταματήσει την εισβολή

Αρκετοί είναι οι Ουκρανοί  που αναγκάστηκαν να τα αφήσουν όλα πίσω και να πάρουν τον δρόμο της προσφυγιάς, καθώς όπως φαίνεται, τα σενάρια για ενδεχόμενο αποκλιμάκωσης της έντασης και την ενδεχόμενη επίτευξη μιας συμφωνίας μεταξύ Μόσχας και Κιέβου για κατάπαυση του πυρός είναι… μακρινά.

Ανάμεσα σε αυτούς που αναγκάστηκαν να αφήσουν την πατρίδα τους, και η νικήτρια της Eurovision 2016, Τζαμάλα.

ΤΖΑΜΑΛΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΝΙΚΗΤΡΙΑ EUROVISION

Η Ουκρανή τραγουδίστρια που ερμήνευσε το προφητικό κομμάτι «1944», το οποίο μιλούσε για τον διωγμό των Τατάρων από την Κριμαία, τώρα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη χώρα της, όπως οι πρόγονοί της στο τραγούδι.

ΤΖΑΜΑΛΑ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΠΟΛΕΜΟΣ

Ακούστε το προφητικό τραγούδι της Τζαμάλα:

Η Τζαμάλα, όπως περιέγραψε στα προσωπικά της social media, πήρε τα δυο της παιδιά, έφυγε από το Κίεβο και μετά από τέσσερις ημέρες έφτασε στα σύνορα με τη Ρουμανία. Εκεί την περίμενε η αδερφή της, η οποία ήρθε από την Κωνσταντινούπολη και τώρα η Τζαμάλα βρίσκεται στην Τουρκία και είναι ασφαλής.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο σύζυγός της και πολλά άλλα αγαπημένα της πρόσωπα έχει μείνει πίσω στην Ουκρανία προκειμένου να πολεμήσουν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top