Σπύρος Μπιμπίλας: Η ηλικία, ο επώδυνος χωρισμός, ο θάνατος του πατέρα του

Το βιογραφικό του ηθοποιού - 150 θεατρικά, 130 σήριαλ και 60 ταινίες

Δείτε πρόσφατες δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι ηθοποιός με μακρά πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο. Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες σειρές και παραστάσεις, ενώ χαρακτηρίζεται και ως ηθοποιός φωνής, μιας και έχει δανείσει τη φωνή του σε πολλές μεταγλωττίσεις. 

«Αποφάσισα να ζητάω 200 ευρώ κάθε φορά που θα βγαίνω σε κάποια εκπομπή»

 

Γνωρίζοντας καλύτερα τον Σπύρο Μπιμπίλα

  • Γεννήθηκε στις 26 Ιανουαρίου του 1956, στον Πειραιά
  • Είναι Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και ηθοποιός φωνής
  • Είναι 65 ετών και έχει ύψος 1,62 μ.
  • Ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου
  • Έχει δύο αδέλφια
  • Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών αλλά και θέατρο στη Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου

Σπύρος Μπιμπίλας - Η σχέση του με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου μετά το Survivor

 

  • Η πρώτη του θεατρική παράσταση, Η Αυλή των Θαυμάτων, έγινε με την Πειραματική Σκηνή της σχολής του στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
  • Είναι πρόεδρος στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στον Οργανισμό Εταιρικών Θιάσων και του Οργανισμού Διονύσου
  • Στις βουλευτικές εκλογές του 2019 έθεσε υποψηφιότητα στην Α’ Πειραιώς με την Πλεύση Ελευθερίας
  • Συνολικά, έχει παίξει σε 150 θεατρικά έργα, 130 σήριαλ, 60 ταινίες και έχει διδάξει σε δραματικές σχολές

 

Σπύρος Μπιμπίλας: «Ίσως υπάρξουν νέες καταγγελίες τον Σεπτέμβρη- Ψυχραιμία»

Σπύρος Μπιμπίλας: Η απώλεια του πατέρα του

Ο πατέρας του Σπύρου Μπιμπίλα έφυγε από τη ζωή όταν ο ίδιος ήταν 13 χρόνων και έτσι αναγκάστηκε να εργαστεί από πολύ νεαρή ηλικία.

«Δυστυχώς, τον έχασα όταν ήμουν δεκατριών ετών. Πέρασα πολύ δύσκολες καταστάσεις. Μεγάλη φτώχεια. Αναγκάστηκα να δουλέψω από τα δεκαπέντε μου. Δεν μπορώ να σου πω τι μου έλειψε από εκείνον, γιατί δεν πρόλαβα να τον χαρώ. Μόνο άρρωστο τον θυμάμαι, μου έλειψε να έχω έναν υγιή μπαμπά. Από όλο αυτό, εγώ έγινα τόσο προσεκτικός με την υγεία μου. Δε θέλω να μπω στο νοσοκομείο ποτέ. Έγινα δυνατός… », έχει δηλώσει. 

Στην ερώτηση εάν υπάρχουν στιγμές που λυγίζει, εκείνος απάντησε: «Όχι… Μόνο όταν χάνω αγάπες. Εκεί λυγίζω, αλλά μετά από λίγες βδομάδες ξανά σηκώνομαι και λέω ''δεν πειράζει θα πάμε καλύτερα''».

 

Σπύρος Μπιμπίλας: «Μετά χαράς θα έπαιζα στις Άγριες Μέλισσες»

Η προσωπική ζωή του Σπύρου Μπιμπίλα 

«Είμαι μόνος εδώ και χρόνια. Είμαι ερωτευμένος, αλλά δεν υπάρχει ανταπόκριση», δήλωσε πρόσφατα ο ηθοποιός ενώ σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε εξομολογηθεί ότι είχε πληγωθεί πολύ από έναν χωρισμό. 

«Eίμαι ερωτευμένος. Εγώ μόνο μακροχρόνιες σχέσεις κάνω. Είχα περάσει δύσκολα μετά τον χωρισμό. Έκανα κάποια χρόνια για να επανέλθω. Είναι ωραίο οι άνθρωποι να είναι ερωτευμένοι, να βρίσκουν έναν άνθρωπο που να τους γεμίζει», είχε πει στη Super Κατερίνα. 

σ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top