David-Victoria Beckham:Δώρισαν 1 εκατ. δολάρια για τους Ουκρανούς πρόσφυγες

Ξεκίνησαν καμπάνια σε συνεργασία με τη Unicef

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σε θέματα που αφορούν τα παιδιά είναι ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ.

Το διάσημο ζευγάρι παρακολουθεί τις δραματικές εξελίξεις στην Ουκρανία μετά την εισβολή της Ρωσίας και αποφάσισε να στηρίξει τις οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε μέσω Instagram πως η οικογένειά του έκανε μια μεγάλη χρηματική δωρεά στη UNICEF και ζήτησε από τον κόσμο να βοηθήσει κι εκείνος όπως μπορεί.

«Όπως και εσείς, έχω παρακολουθήσει την κατάσταση στην Ουκρανία με φρίκη και δυσπιστία. Μητέρες αναγκάστηκαν να φύγουν με τα παιδιά τους. Οικογένειες διαλύθηκαν. Παιδιά πάρθηκαν από τα κρεβάτια τους για να γίνουν πρόσφυγες σε μια νύχτα. Καθώς η σύγκρουση στην Ουκρανία μπαίνει στη δεύτερη εβδομάδα, οι ανάγκες των οικογενειών κλιμακώνονται και 7,5 εκατομμύρια παιδιά βρίσκονται πλέον σε κίνδυνο. Με την οικογένειά μου ασφαλή δίπλα μου, ένιωσα ανήμπορος όπως όλοι μας, όταν αντιμετωπίζουμε σκηνές απόγνωσης. Θα ήμασταν ευγνώμονες εάν μπορούσατε να βοηθήσετε τη UNICEF να στηρίξει αυτά τα παιδιά. Δώστε ό,τι μπορείτε σήμερα», αναφέρει στο βίντεο.

Μπορεί ο ίδιος νια μην έκανε γνωστό το ποσό που δώρισε, αλλά σύμφωνα με την Daily Mail χάρισε ένα εκατομμύριο δολάρια μέσω του φιλανθρωπικού ιδρύματος 7:The David Beckham Unicef Fund.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top