Αγγελική Ηλιάδη: «Προς το παρόν, οικογένειά μας είναι ο Σάββας»

Τι είπε για τον Γρηγόρη Αναστασιάδη

Μετά την αποχώρησή της από τη Φάρμα η Αγγελική Ηλιάδη βρέθηκε σε μία κοινωνική εκδήλωση και φυσικά οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν για τη σχέση που έκανε μέσα στο παιχνίδι με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη.

Ηλιάδη: Ο σοβαρός τραυματισμός, η απώλεια του πατέρα της και ο ψυχίατρος

«Με τον Γρηγόρη είμαστε πολύ καλά, δόξα τω Θεώ. Τα παιδιά δεν τον έχουν γνωρίσει, είναι πολύ νωρίς ακόμη, η σχέση μας είναι στην αρχή, θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα».

Αγγελική Ηλιάδη – Γρηγόρης Αναστασιάδης: Πολύ ερωτευμένοι σε έξοδό τους

Όσο για το αν ρωτά τη γνώμη των παιδιών της για τα προσωπικά της, η Αγγελική Ηλιάδη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτό το κομμάτι είναι πολύ ευαίσθητο. Προς το παρόν, ο άνθρωπος ο οποίος είναι οικογένειά μας, είναι ο μπαμπάς του Βασίλη, ο Σάββας. Συνεχίζουμε και είμαστε μια όμορφη οικογένεια. Είναι ό,τι πιο όμορφο να υπάρχει μια καλή σχέση με τον μπαμπά του Βασίλη. Για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Τρία χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου αποφάσισαν να χωρίσουν! Μαζί έχουν αποκτήσει ένα παιδάκι, τον οκτώ ετών Βασίλη, και παραμένουν μία δεμένη οικογένεια. Συχνά περνούν χρόνο όλοι μαζί και ανεβάζουν κοινά στιγμιότυπα στο Instagram.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top