Ηλιάδη: Ο σοβαρός τραυματισμός, η απώλεια του πατέρα της και ο ψυχίατρος

Τι είπε για τη σχέση της με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη

Χαλαρή, ευδιάθετη και έτοιμη να μιλήσει για όλα η Αγγελική Ηλιάδη συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τη συμμετοχή της στη «Φάρμα», τον θάνατο του πατέρα της, την επίσκεψη σε ψυχίατρο, αλλά και τη σχέση της με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη.

Ο σοβαρός τραυματισμός μέσα στην «Φάρμα»

Η Αγγελική Ηλιάδη πριν από αρκετό καιρό δέχτηκε μία πρόταση για να συμμετέχει στη «Φάρμα» και απάντησε θετικά. Ήταν κάτι που βρήκε πολύ ενδιαφέρον και όπως είπε της άρεσαν τα αγωνίσματα. Ωστόσο, ένας σοβαρός τραυματισμός που υπέστη στο πόδι της την ανάγκασε να αποχωρήσει.

«Είμαι πολύ καλύτερα. Είμαι σε φάση φυσικοθεραπειών και προσπαθώ να κάνω ενδυνάμωση για να ξαναμπώ στους φυσιολογικούς ρυθμούς μου. Έπαθα ρήξη χιαστού μέσα στη Φάρμα, ήταν πολύ επίπονο. Είχα πατερίτσες για ένα μήνα, ο πόνος ήταν αφόρητος. Ακούστηκε το κρακ μέσα στον αχυρώνα, το άκουσαν όλοι. Δεν περίμενα ότι μπορεί να είχα πάθει τόσο μεγάλη ζημιά. Μου στοίχισε πολύ αυτός ο τραυματισμός γιατί μέσα στη Φάρμα έζησα μια μοναδική εμπειρία, λάτρεψα αυτόν τον τρόπο ζωής, θα το έκανα ξανά χίλιες φορές. Κάναμε αποτοξίνωση από τα κινητά και την τεχνολογία. Απόλυτη ηρεμία, ακούγαμε μόνο τον ήχο των ζώων. Δεν το μετανιώνω με τίποτα. Όσο μεγαλώνουν τα παιδιά, είναι πιο εύκολο για μια μάνα να τα αποχωριστεί για λίγο καιρό. Εντάξει βεβαίως υπήρχε η μητέρα μου, δίπλα στα παιδιά οπότε ήμουν απόλυτα ήσυχη. Θα πήγαινα στο Survivor, αν μου γινόταν πρόταση. Παθιάζομαι με το κομμάτι των αγωνισμάτων, μου αρέσει και θα το τολμούσα. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει του χρόνου», είπε στο The 2Night Show.

O θάνατος του πατέρα της


Όσο ήταν μέσα στη «Φάρμα» συνέβη ένα πολύ τραγικό γεγονός στη ζωή της, μιας και «έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας της. «Τον μπαμπά μου τον λάτρευα, τον λατρεύω και θα τον λατρεύω. Ήταν ένας υπέροχος πατέρας που δούλευε πάρα πολύ για να μεγαλώσει εμένα και τον αδερφό μου. Μας πρόσφερε τα πάντα, μας έμαθε να αρκούμαστε στα λίγα αλλά τα σημαντικά λίγα. Επειδή πολλά ακούστηκαν και ειπώθηκαν να ανοίξω μια παρένθεση και να πω ότι δεν με νοιάζει καθόλου τι λέει ο κόσμος. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει από τη στιγμή που δεν είσαι εκεί πέρα για να ξέρεις τι γίνεται. Το θεωρώ τελείως άκυρο. Μπορώ να δικαιολογήσω κάποια πράγματα γιατί αυτό που είδε ο κόσμος στις οθόνες ήταν τελείως διαφορετικό από αυτό που έγινε μέσα. Από την άλλη από τη στιγμή δεν είσαι εκεί πέρα και δεν ξέρεις, τι σχολιάζεις; Ήταν επιθυμία του μπαμπά μου να μην ενημερωθώ για την κατάστασή του όταν χειροτέρεψε. Ήξερε πόσο ήθελα να είμαι στην Φάρμα. Η μητέρα μου με ενημέρωσε αρκετές μέρες αργότερα. Δεν τον είδα. Από τη στιγμή που ο μπαμπάς μου διασωληνώθηκε, η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη. Δυστυχώς περιμέναμε το μοιραίο. Δεν ήμουν σε κατάσταση να γυρίσω στο σπίτι να ενημερώσω τα παιδιά μου, πήρα τον χρόνο μου και ξέσπασα μέσα στη Φάρμα».

Ηλιάδη: Ο εκνευρισμός της με Λιάγκα - Σκορδά για τον θάνατο του πατέρα της

Η επίσκεψη στον ψυχίατρο


Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στην απόφασή της να επισκεφθεί κάποια στιγμή έναν ψυχίατρο για να αντιμετωπίσει τις κρίσεις πανικού. «Δεν έχω πάει σε ψυχολόγο. Ζήτησα τη βοήθεια ψυχίατρου, επειδή αντιμετώπιζα διαταραχή πανικού κάτι που είναι πιο έντονο και πιο δύσκολο. Δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι για να πάω στη δουλειά, ήθελα άμεση λύση. Έπρεπε να πάρω φαρμακευτική αγωγή. Δεν με βοήθησαν τόσο τα φάρμακα, όσο το ότι τα βρήκα με τον εαυτό μου και με το μέσα μου. Ήξερα από που πήγαζε όλο αυτό. Αν έπρεπε να δουλεύω κάθε βράδυ θα το έκανα γιατί έχω δυο παιδιά».

Το ειδύλλιο με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη

Όσο ήταν στη «Φάρμα» ήρθε πολύ κοντά με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη. Οι δυο τους είναι ζευγάρι και όπως είπε αυτό που την κέρδισε σε εκείνον ήταν η ευαισθησία του.

Αγγελική Ηλιάδη – Γρηγόρης Αναστασιάδης: Πολύ ερωτευμένοι σε έξοδό τους

Αγγελική Ηλιάδη: «Καυτά» φιλιά με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη

«Καλά είναι ο Γρηγόρης! Κατέβηκε στην Αθήνα, θα δουλεύει εδώ. Ο Γρηγόρης έχει μείνει ξανά στην Αθήνα δεν του είναι κάτι άγνωστο και ξένο. Ο Γρηγόρης έχει περάσει πολλά, είναι ένα πολύ ευαίσθητο πλάσμα. Είχα την ευκαιρία να μιλήσουμε για τα προσωπικά μας και με κέρδισε η ευαισθησία του».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top