Έντουαρντ: Κίνηση ανθρωπιάς για τους συμπατριώτες του στην Ουκρανία

Η συγκινητική ανάρτηση του μοντέλου στο Instagram

Ο Έντουαρντ Στεργίου συστήθηκε στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM. Το νεαρό μοντέλο κατάγεται από την Ουκρανία και τις τελευταίες μέρες βλέπει τους συμπατριώτες του να βρίσκονται σε πολύ δύσκολη κατάσταση.

Ουκρανία: Η Ρωσία ανακοίνωσε κατάπαυση του πυρός για το πρωί της Τετάρτης

Ο ίδιος προχώρησε σε μια κίνηση ανθρωπιάς μιας και αποφάσισε να δωρίσει όλα τα έσοδα που θα κερδίσει από τα social media τον μήνα Μάρτιο στους συμπατριώτες του στην Ουκρανία που έχουν ανάγκη.

«Όλοι εμείς που τυχαία έχουμε τη δυνατότητα να συνεχίζουμε να ζούμε “κανονικά”, να εργαζόμαστε, να ξυπνάμε ελεύθεροι και να σχεδιάζουμε το μέλλον, καλούμαστε να κάνουμε το αυτονόητο για αυτούς που η μοίρα τους το στερεί. Και όταν έχεις εσύ ο ίδιος στερηθεί πολλά, είναι μεγάλη ικανοποίηση να προσφέρεις. Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω είναι να προσφέρω όλα μου τα έσοδα από τις συνεργασίες μου στα social media για όλο τον Μάρτιο, σε ανθρωπιστική βοήθεια στους συνανθρώπους μας στην Ουκρανία με την ελπίδα οι άνθρωποι να μην ορίζονται από το χρώμα, την εθνικότητα, την καταγωγή, τα χαρακτηριστικά, το φύλο» έγραψε ο Έντουαρντ Στεργίου στο Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Edward (@edw4rd_stergiou)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top