Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Δεν είμαι λάτρης των νιάτων!»

Η ηλικία, η τηλεόραση και η σχέση τα social media

Δείτε τη συνέντευξη του Παύλου Ευαγγελόπουλου στο Breakfast@Star

Τη δεκαετία του ’80 οι φωτογραφίες του βρίσκονταν σχεδόν σε κάθε κοριτσίστικο δωμάτιο, αφού ήταν ένας από του γνωστότερους ζεν πρεμιέ της τηλεόρασης και του θεάτρου

Πρώην ζεν πρεμιέ ξεκαθαρίσει τον λόγο που δε θέλει να παντρευτεί

Παρότι έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε, ο Παύλος Ευαγγελόπουλος εξομολογήθηκε στο Breakfast@Star και τη Μαρία Κοκολάκη ότι δεν είναι λάτρης των… νιάτων! «Δεν ειμαι και τόσο λάτρης των νιάτων. Αν μου έλεγε κανείς να πατήσω ένα κουμπί και να γυρίσω στα 20 μου, δε θα το έκανα, θα το βαριόμουν ξανά πάλι από την αρχή» είπε, συμπληρώνοντας ότι η καλύτερη ηλικία ενός άντρα είναι αυτή που βρίσκεται κάθε φορά.

Παύλος Ευαγγελόπουλος Breakfast@Star

Μετά από χρόνια απουσίας από την τηλεόραση, για πέντε χρόνια ο Παύλος Ευαγγελόπουλος πρωταγωνιστούσε στη σειρά Έλα στη θέση μου

Μετά τη συμμετοχή του στη σειρά Έλα στη θέση μου, ο γοητευτικός ηθοποιός αποκάλυψε ότι μετά από πέντε χρόνια καθημερινής δουλειάς ήθελε να κάνει μια παύση και να επικεντρωθεί στο θέατρο. Μάλιστα αποκάλυψε ότι αυτά τα δύο χρόνια του κορωνοϊού του έλειψε πολύ. «Ελπίζω να μην το ξαναζήσουμε αυτό πράγμα», είπε χαρακτηριστικά.

Παύλος Ευαγγελόπουλος: Μια φορά ζεν πρεμιέ, για πάντα ζεν πρεμιέ!

Έχει κάνει φιλίες στο θέατρο; «Έχω κάνει φιλίες στον χώρο, όχι με την έννοια του να είμαστε κολλητοί και να βγαίνουμε κάθε μέρα, αλλά έχω φίλους ακόμα κι αν δε συναντιόμαστε συχνά», απάντησε. 

Ποστάρει φωτογραφίες στο Instagram ο ηθοποιός, αλλά όχι πολύ συχνά!

Κλείνοντας αποκάλυψε και τη σχέση του με τα social media. «Έχω social, ασχολούμαι, αλλά τόσο όσο… δεν είμαι και influencer», δήλωσε ο Παύλος Ευαγγελόπουλος.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top