Βασιλάκος: Πώς σχολίασε το μονόπετρο που συνεχίζει να φοράει η Νικολέττα;

Οι δυο τους έχουν πια χωρίσει και έχουν άλλους συντρόφους

Οι τηλεοπτικές κάμερες «τσάκωσαν» τον «πρώτο Έλληνα εργένη» Παναγιώτη Βασιλάκο σε βραδινή εκδήλωση και ο ίδιος αποκάλυψε ότι πλέον δεν έχει καμία επαφή με την πρώην σύντροφό του, Νικολέττα Τσομπανίδου και είπε χαρακτηριστικά πως «δε χρειάζεται να έχουν επαφή».

παναγιώτης βασιλακος τσομπανιδου

Μάλιστα, ο ίδιος σχολίασε και το μονόπετρο που συνεχίζει να φοράει η Νικολέττα παρά τον χωρισμό τους μετά το τέλος του «The Bachelor».

«Δεν έχω προσέξει ότι η Νικολέττα φοράει ακόμα το δαχτυλίδι. Καλά κάνει, είναι ένα κόσμημα και κάτι σημαίνει για εκείνη συναισθηματικά. Δεν έχουμε καμία επαφή και δεν χρειάζεται. Έχει προχωρήσει άλλωστε κι εκείνη τη ζωή της, έχω προχωρήσει κι εγώ. Εγώ δεν έχω θέμα, αλλά είναι δύσκολο», είπε.

Παναγιώτης Βασιλάκος: Ερωτευμένος ξανά μετά τη Νικολέττα Τσομπανίδου

Τσομπανίδου: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του νέου της συντρόφου

Όσον αφορά στο ποια γυναίκα θα μπορούσε να είναι στη θέση της Bachelorete είπε: «Έχω σκεφτεί πολλές, θα ήταν πολύ ωραία η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου».

Για τα τηλεοπτικά του σχέδια, ο Παναγιώτης Βασιλάκος: «Δεν έχω καμία πρόταση για του χρόνου, έχω κάνει κάποιες προτάσεις σε μια εταιρία παραγωγής, η μία τους άρεσε πάρα πολύ. Για να υλοποιηθεί αυτό το project θα πρέπει να το συζητήσουμε πολλές φορές, είναι κάτι πρωτότυπο και με αντιπροσωπεύει πολύ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top