Παναγιώτης Βασιλάκος: Ερωτευμένος ξανά μετά τη Νικολέττα Τσομπανίδου

Γιατί δεν εμφανίζει τη νέα του αγαπημένη;

Για την πρώην σύντροφό του που γνώρισε και ερωτεύτηκε στο τηλεπαιχνίδι The Bachelor, Νικολέττα Τσομπανίδου, μίλησε ο Παναγιώτης Βασιλάκος σε νέα του συνέντευξη.

Νικολέττα Τσομπανίδου: Ποια είναι σήμερα η σχέση της με τον Βασιλάκο;

Ο «πρώτος Έλληνας εργένης» σημείωσε ότι «καλά κάνει και έχει προχωρήσει στη ζωή της. Το μόνο λάθος της Νικολέττας που λέει σε κάθε συνέντευξη είναι ότι το δαχτυλίδι είναι από την παραγωγή. Δεν έχει καταλάβει ακόμη τη σημασία.

Θα το ξαναπώ για μία και τελευταία φορά. Μπορεί να πήρε η παραγωγή το δαχτυλίδι της Νικολέττας αλλά της το έδωσα εγώ. Μπορεί να το έδινα στη Βίβιαν. Αυτό το δαχτυλίδι θα ήθελαν πολλές από το The Bachelor».

βασιλακος τσομπανιδου

Οι ευτυχισμένες στιγμές ανάμεσα στη Νικολέττα Τσομπανίδου και τον Παναγιώτη Βασιλάκο ανήκουν στο παρελθόν! /Φωτογραφία Instagram

«Δε θα κάναμε ψεύτική σχέση με τη Νικολέττα μόνο και μόνο για τα μάτια του κόσμου. Ήταν και ένα δύσκολο κομμάτι, γιατί λέγαμε ότι να πούμε τώρα ότι χωρίσαμε, θα μας πουν όλοι ψεύτες. Οπότε είπαμε να τους αφήσουμε όλους να νομίζουν ό,τι θέλουν» συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος αποκάλυψε μάλιστα, στην κάμερα του Happy Day ότι είναι ερωτευμένος τώρα. 

«Είμαι με μία κοπέλα, αλλά θέλω να είμαι σίγουρος πριν την εμφανίσω, μετά από όλο αυτό. Είναι σχετικά πρόσφατη σχέση. Φοβάμαι μη δεχτεί επίθεση από τα social. Η κοπέλα μου έχει ψάξει το κινητό μου, με ενοχλεί τόσο νωρίς. Η σχέση ξεκίνησε λίγο μετά το καλοκαίρι. Δεν έχουμε βγει έξω μαζί, έχουμε πάει έναν περίπατο αλλά δε μας έχουν πάρει χαμπάρι», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top