Νικολέττα Τσομπανίδου: Ποια είναι σήμερα η σχέση της με τον Βασιλάκο;

«Ο Παναγιώτης Βασιλάκος καταλαβαίνει ότι έχω προχωρήσει τη ζωή μου»

Έχει περάσει ένας χρόνος από την ημέρα που η Νικολέττα Τσομπανίδου κέρδισε το «The Bachelor».

Η κοκκινομάλλα cheerleader έγινε ζευγάρι με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, αλλά λίγο καιρό αργότερα το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Βασιλάκος: «Λάθος της Νικολέτας αν έχει πληγωθεί – Της φέρθηκα εξηγημένα»

Νικολέττα Τσομπανίδου και Παναγιώτης Βασιλάκος στην τελευταία σκηνή του The Bachelor Νικολέττα Τσομπανίδου και Παναγιώτης Βασιλάκος στην τελευταία σκηνή του The Bachelor

Νικολέττα Τσομπανίδου και Παναγιώτης Βασιλάκος στην τελευταία σκηνή του The Bachelor
 

Τώρα έχει βρει την προσωπική ευτυχία στο πλευρό νέου συντρόφου ενώ εγκαινίασε το δικό της κατάστημα με γυναικεία ρούχα.

Νικολέττα Τσομπανίδου: Η πρώτη φωτογραφία με τον νέο της σύντροφο

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε για τη σχέση της σήμερα με τον πρώην σύντροφό της:  «Με τον Παναγιώτη Βασιλάκο είχαν γίνει πολλά, αλλά πλέον είμαι πάρα πολύ καλά. Είμαι πολύ ευτυχισμένη γιατί έχω βρει έναν άνθρωπο που με στηρίζει από την αρχή της σχέσης μας. Δε νιώθει περίεργα που φοράω ακόμη το δαχτυλίδι του Παναγιώτη. Είναι ένα δώρο, το οποίο το είχε πάρει η παραγωγή εξάλλου. Θα είναι πάντα οι αναμνήσεις μέσα σε αυτό το δαχτυλίδι. Ο Παναγιώτης δε με πήρε τηλέφωνο για να τα εγκαίνια του μαγαζιού μου. Καταλαβαίνει ότι έχω προχωρήσει τη ζωή μου, έχω τη σχέση μου και δεν θα ήθελε να ενοχλήσει προφανώς. Αν γύρναγα τον χρόνο πίσω δε θα έδινα τη θέση μου σε άλλη κοπέλα. Ελπίζω το δαχτυλίδι του Παναγιώτη να το αντικαταστήσει ο σύντροφος μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top