Βασιλάκος: «Λάθος της Νικολέτας αν έχει πληγωθεί – Της φέρθηκα εξηγημένα»

Έδωσε συμβουλές και στον νέο Bachelor τον Αλέξη Παππά

O Παναγιώτης Βασιλάκος μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με τη Νικολέττα και δε δίστασε να πει ότι είναι λάθος της αν έχει πληγωθεί!

Ο πρώην Bachelor είπε στο Happy Day: «Με όλες τις κοπέλες κρατάω επαφή εκτός από τη Νικολέτα γιατί προχώρησε στη ζωή της, έκανε και σχέση… Είμαι 30 χρονών, έχω κάνει τρεις σοβαρές σχέσεις, έχω συζήσει, έχω αλλάξει ήπειρο. Όταν βλέπω ότι μία σχέση δεν πρόκειται να προχωρήσει και δεν έχει μέλλον, δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί. Ξεκάθαρα (η Νικολέτα) ήταν αυτή που μου ταίριαζε περισσότερο, ένιωθα ο εαυτός μου, ένιωθα ότι ήταν σαν μέλος της οικογένειάς μου. Και με τους γονείς της ταίριαζα πολύ κι έχω όμορφα συναισθήματα για εκείνους. Ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να βρεθούμε και να τα πούμε».

Νικολέττα Τσομπανίδου: Γιατί φορά ακόμη το μονόπετρο του Βασιλάκου;

Μεταξύ άλλων, έδωσε συμβουλές και στον νέο Bachelor που δεν είναι άλλος από τον Αλέξη Παππά. «Να γνωρίσει την κάθε κοπέλα ξεχωριστά είτε του αρέσει, είτε όχι εξωτερικά. Θα πρέπει να δώσει χρόνο. Μπορεί όντως να οδηγηθείς και στον γάμο. Θα πρέπει να σέβεται τα κορίτσια πάρα πολύ, πιο πολύ και από τον ίδιο του τον εαυτό. Ο σκοπός του θα είναι να τις προστατεύσει», είπε.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top