The Crown: Αυτή η ηθοποιός θα υποδυθεί την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς

Ο πέμπτος κύκλος της επιτυχημένης σειράς επιστρέφει τον Νοέμβριο

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Breakfast@Star

Βρέθηκε η ηθοποιός που θα υποδυθεί την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς στο The Crown και δεν είναι άλλη από τη Βρετανίδα Ολίβια Γουίλιαμς.

Η σειρά είναι γνωστή για την αλλαγή των πρωταγωνιστών, καθώς τα γεγονότα προχωρούν. Η Έμεραλντ Φενέλ υποδύθηκε τη δούκισσα της Κορνουάλης και δεύτερη σύζυγο του πρίγκιπα Κάρολου στην τρίτη και τέταρτη σεζόν, ενώ η Γουίλιαμς πρόκειται να εμφανιστεί στον ίδιο ρόλο στους δύο τελευταίους κύκλους.

To «Crown» επιστρέφει! Η εκπληκτική ομοιότητα της Debicki με την Νταϊάνα

Ολίβια Γουίλιαμς

Η Ολίβια Γουίλιαμς έχει τεράστια τηλεοπτική εμπειρία

Όπως είδαμε και στο Breakfast@Star, η 53χρονη Ολίβια Γουίλιαμς, έχει πρωταγωνιστήσει σε αμέτρητες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, ενώ το 2020 συμπρωταγωνίστησε με την Ολίβια Κόλμαν στη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία The Father, ωστόσο, δε θα τις δούμε ξανά μαζί στη σειρά. Η Κόλμαν δε θα είναι στις δύο νέες σεζόν, καθώς η Ιμέλντα Στόντον θα ενσαρκώσει τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Ολίβια Γουίλιαμς The Crown

Σε φωτογραφίες από τα γυρίσματα του πέμπτου κύκλου, η Γουίλιαμς εμφανίζεται με πράσινη καμπαρντίνα σχεδόν πανομοιότυπη με εκείνη που φορούσε η Καμίλα το 1995 κι έχει το σήμα κατατεθέν στιλ μαλλιών της δούκισσας της Κορνουάλης.

The Crown: Η επική γκάφα δημοσιογράφου για τη Θάτσερ που έγινε viral

Ο πέμπτος κύκλος του The Crown θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο και θα επικεντρωθεί σε γεγονότα κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '90, εστιάζοντας στο "annus horribilis" (φρικτή χρονιά) της βασίλισσας Ελισάβετ το 1992 και στον χωρισμό και το διαζύγιο του Κάρολου και της Νταϊάνα.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top