Έχει μια τεράστια καριέρα τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση, όπου έγινε γνωστή ως «Μαρία Χαρίτου» μέσα από τη σειρά του Mega, Οι Τρεις Χάριτες, το 1990.
Νένα Μεντή: Στις «Τρεις Χάριτες» ήταν πολύ μεγαλύτερη απ΄ότι νομίζαμε!
Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης η Νένα Μεντή, όπου μεταξύ άλλων έκανε κάποιες αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή, τις φιλίες και τον τσακωμό της με την Κατίνα Παξινού!
«Τη φιλία τη θεωρώ πολύ σπουδαία κι έχω φτάσει σε αυτή την ηλικία κι έχω ελάχιστους φίλους. Δεν είναι κακό που έχω ελάχιστους αλλά δεν έχω γυναίκες. Στο παρελθόν είχα αλλά μάλλον είμαι... σκύλα! Έχω κάτι που δεν ανέχομαι πολλά πολλά. Δηλαδή ψεματάκια και σαχλίτσες δεν τα πάω. Είμαι πολύ ειλικρινής και στο αίσθημά μου και σε αυτό που θα εισπράξω. Δεν μπορώ την ψευτιά το κομπλιμέντο», είπε αρχικά η καταξιωμένη ηθοποιος.
Στη συνέχεια έκανε και μια αποκάλυψη για τη δασκάλα της, τη σπουδαία ηθοποιό, Κατίνα Παξινού. «Στο θέατρο όταν πρωτοβγήκα που ήμουν νέα, ήμουν πολύ πιο μαχητική από ό,τι είμαι σήμερα. Έπαιξα στην Παξινού, ήταν δασκάλα μου στο Εθνικό η Κατίνα, η τεράστια αυτή ηθοποιός. Επειδή αυτή ήταν μία που είχε και στοιχεία μουρλέγκως στη ζωή της, έπαιζα εγώ στη σκηνή με τον Μινωτή κι αυτή ήταν στο καμαρίνι κι επειδή δεν τα έλεγα ακόμα, προσπαθούσα να βρω τα πατήματά μου, μου έκανε διορθώσεις από το καμαρίνι κι άκουγε ο κόσμος στην πλατεία, το κοινό. "Ε, μωρή, έτσι στα ‘πα να τα λες;". Δεν υπάρχει! Άνοιγε η γη να με καταπιεί, ήμουν με το μισό σώμα στη γη εγώ. Και κάποια μέρα λέω θα πάω να της μιλήσω. Πάω, καθόταν στο καμαρίνι -η Παξινού τώρα, το μέγεθος είναι άπιαστο- είναι στον καθρέφτη της και πάω από πάνω της και της λέω "Κα Παξινού αν μου ξανακάνετε παρατήρηση πάνω στη σκηνή με τον κόσμο από κάτω, θα φύγω από τη δουλειά την ίδια στιγμή και δε θα ξαναπατήσω ποτέ!". Με κοίταξε, με κάρφωσε, δεν απάντησε τίποτα, δε μου ξαναμίλησε ποτέ ούτε στη σκηνή ούτε στη ζωή, ούτε πουθενά. Έπιανε τον πρώτο μου άνδρα και του έλεγε: "Πού τη βρήκες αυτή τη γυναίκα; Πού το βρήκες αυτό το σίχαμα;"».
Πασίγνωστη ηθοποιός αρνήθηκε τον ρόλο της «Ευτυχίας» λόγω σεναρίου
«Τώρα επιτρέπεται να το πεις αυτό στη δασκάλα; Κι όμως ήταν πολύ δίκαιο αυτό που έκανα. Γιατί εγώ ένιωθα πανάθλια και μου έβγαζε και το δέρμα μου! Τέτοια ντροπή ένιωθα!», κατέληξε η Νένα Μεντή.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.