Νένα Μεντή: «Μένουμε με τον σύζυγό μου σε χωριστά σπίτια»

Η ηλικία, ο ξαφνικός θάνατος του συζύγου της και η χαρτοπαιξία στη ζωή της

Μία σπάνια εξομολόγηση από καρδιάς έκανε η Νένα Μεντή στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου τα είπε όλα!

Μίλησε για τη ζωή της και θυμήθηκε μοιραία περιστατικά που τη σημάδεψαν. H ηθοποιός, μάλιστα, δε δίστασε να αποκαλύψει και την ηλικία της, αφού όπως είπε είναι γεννημένη το 1945 που σημαίνει ότι είναι 75 χρόνων.

Η απώλεια που της στοίχισε πάρα πολύ ήταν ο θάνατος του πρώτου της συζύγου: «Έχω περάσει πολλά κακά στη ζωή μου, από θανάτους και απώλειες. Ο πρώτος μου άντρας, ο Κώστας Στυλιάρης έφυγε στα 34 του χρόνια. Δεν υπάρχει αυτό το σοκ. Ακόμη και τώρα που έχει περάσει τόσος καιρός και αναπολώ τη στιγμή, δεν το χωράει ο νους μου. Γερός άνθρωπος και πέθανε ξαφνικά. Μόλις είχαμε γυρίσει την ταινία “Ο Θίασος”, εκείνος παίζει τον φασίστα και εγώ είπα ένα τραγούδι. Μετά από έναν χρόνο, και λιγότερο, πέθανε. Για δύο τρία χρόνια δεν μπορούσα να πάω σινεμά να δω την ταινία. Όταν πήγα έπεσα από το κάθισμα, δεν το άντεχα. Ήταν πολύ νέος ήταν πολύ ξαφνικό αυτό που έγινε».

Το θέατρο, η χαρτοπαιξία και η απόκτηση της κόρης της

«Άφησα το θέατρο τέσσερα χρόνια, δεν το άντεχα, είπα ότι δεν είναι για μένα. Το 1978 συνέβη κάτι με το θίασο που ήμουν και το άφησα. Είπα ότι έχω άλλα μυαλά, όχι ότι ήμουν σωστή εγώ, αλλά δεν μπορούσα να προσαρμοστώ. Πήρα τον δεύτερο άντρα μου τότε… Δεν είμαστε παντρεμένοι. Ο γάμος είναι αχρείαστο πράγμα. Ένα χαρτί που υπογράφεις.

Έχω μια κόρη, πολύ καλή. Ανοίξαμε μια μπουτίκ κουλτουριάρικη στο Πόρτο Χέλι. Τρεις μήνες το κράτησα το μαγαζί. Τον υπόλοιπο χρόνο έπαιζα χαρτιά, ήμουν χαρτόμουτρο. Έκανα παιδί, το οποίο ήθελα δεν ήθελα… Μέχρι να μείνω έγκυος, δεν ήθελα παιδί, ήθελα να είμαι ελεύθερη. Λέω κάντο γιατί μπορεί να μετανιώσεις, αλλά αυτή ήταν η μεγάλη ευτυχία στη ζωή μου. Δε συγκρίνεται με τίποτα. Αφού έκανα το παιδί, δεν μπορούσα πια να παίζω. Δε δυσκολεύτηκα καθόλου να κόψω τον τζόγο. Αν πω ότι δεν ξανακάνω κάτι, δεν το ξανακάνω. Έχω πολλή δύναμη, είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Έχω μια σκληρότητα, αλλά είμαι και λιώμα συγχρόνως».

Η απόφαση να μη μένει πλέον με τον σύντροφό της: «Είμαι χορτάτη από έρωτα. Και ερωτεύτηκα και αγάπησα. 44 χρόνια είμαστε μαζί με τον σύντροφό μου. Δε θέλει να μιλάω για εκείνον. Ήμουν πολύ τυχερή και με τους δύο άντρες μου. Έχω έναν σπουδαίο άνθρωπο, νεότερος από μένα αρκετά, έναν δυνατός ηθοποιός. Έχουμε παίξει μαζί, έτσι ερωτευτήκαμε. Με έχουν ερωτευτεί πολύ…

Δε μένουμε στο ίδιο σπίτι εδώ και 15 χρόνια. Μείναμε μαζί για 25 χρόνια, κάναμε το παιδί. Είμαστε μαζί και αγαπημένοι. Είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος. Ήταν επιθυμία και των δυο μας. 20 λεπτά με τα πόδια είναι η απόσταση. Δεν υπάρχει, είναι the best!».

Σταύρος Μερμήγκης - Νένα Μεντή / Φωτογραφία: NDP
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top