Πασίγνωστη ηθοποιός αρνήθηκε τον ρόλο της «Ευτυχίας» λόγω σεναρίου

Έκανε την αποκάλυψη μέσω ραδιοφωνικής εκπομπής

Η προβολή της ταινίας «Ευτυχία» στις κινηματογραφικές αίθουσες όλης της Ελλάδας σημείωσε τεράστια επιτυχία, «σπάζοντας» το ένα μετά το άλλο ρεκόρ προσέλευσης κοινού. Τόσο η Κάτια Γκουλιώνη, όσο και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, απέσπασαν διθυραμβικές κριτικές για την ερμηνεία τους στον ομώνυμο ρόλο.

Στα γυρίσματα της ταινίας «Ευτυχία» για την Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου

Η Νένα Μεντή εξήγησε στην εκπομπή του Βασίλη Μπουζιώτη στον Real fm τον λόγο που απέρριψε την πρόταση να υποδυθεί την τηλεοπτική «Ευτυχία», ενώ είχε ενσαρκώσει πριν από τρία χρόνια τον ίδιο ρόλο στο θεατρικό σανίδι:

Η Μεντή αποκαλύπτει: ''Η ψωροσύνταξή μου δε φτάνει ούτε για τα μακαρόνια''

Φωτογραφία ndp

«Καταρχήν μου προτάθηκε εμένα. Δε μου άρεσε το σενάριο, δε συμφωνούσα. Επίσης αν έκανα την Ευτυχία στο σινεμά ή όπου αλλού θα την έκανα με τον Πέτρο Ζούλια, δε θα την έκανα μόνη μου με έναν άλλο σκηνοθέτη, με έναν άλλο συγγραφέα για λόγους συναισθηματικούς και μετά επαγγελματικούς. Όταν είδα βέβαια την ταινία που δε θέλω να τη σχολιάσω καθόλου, γιατί μπορεί να φανεί από κάποιους που δε με ξέρουν ότι μπορεί να έχω έναν ανταγωνισμό είπα, «Παναγιά μου πως με φώτισες». Χωρίς να είναι κακή, αυτό που θέλαμε εμείς με τον Πέτρο να βγάλουμε ήταν κάτι διαφορετικό, είναι άλλο το ζητούμενο, δε σημαίνει ότι είναι κακό καθόλου και ειδικά στην παραγωγή και τη σκηνοθεσία ήταν πολύ καλό. Αλλά φυσικά για να μην είμαι και τόσο μετριόφρων η «Ευτυχία» σαν ταινία έσκισε γιατί πήγε εξαιρετικά η παράσταση», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Δείτε όλα τα lifestyle νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top