Ντόρα Μακρυγιάννη για Πάνο Νάτση: «Δεν έχω πενθήσει ποτέ σωστά»

Συγκινήθηκε στον αέρα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη της Ντόρας Μακρυγιάννη

Η Ντόρα Μακρυγιάννη βρέθηκε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι το πρωί του Σαββάτου. Βλέποντας τις στιγμές που είχε ζήσει με τον Πάνο Νάτση στο βίντεο αφιέρωμα της εκπομπής, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Είστε γελοίοι, πρέπει να ντρέπεστε»

H ηθοποιός εξομολογήθηκε στη Σίσσυ Χρηστίδου: «Η δουλειά μας όντως βοηθάει, είναι λίγο σαν ψυχοθεραπεία. Μπορείς να ξεχαστείς, να μπεις στον ρόλο και να φύγεις. Έχω ζοριστεί πολύ με τη δουλειά τη δική μου, δεν υπάρχει το περιθώριο λίγο… Ζορίστηκα πολύ, είμαι πολύ εργασιομανής, τυπική αλλά πριν τον Πάνο, επειδή είχα χάσει έναν άνθρωπο δικό μου, πριν τρεις μήνες ήταν η πρώτη τεράστια απώλεια της ζωής μου, πολύ άσχημο, πολύ ξαφνικό. Με τον Πάνο συνειδητοποίησα ότι δεν έχω πενθήσει ποτέ σωστά», είπε αρχικά.

Ντόρα Μακρυγιάννη

Η Ντόρα Μακρυγιάννη συγκινήθηκε πολύ για την απώλεια του φίλου και πρώην συνεργάτης της

«Επειδή έπρεπε να είμαι πάντα εκεί για τη δουλειά. Πρέπει να έχεις χρόνο να πενθήσεις, να το βιώσεις όσο άσχημο κι αν είναι σαν συναίσθημα πρέπει να συμβεί. Όταν δε σου δίνεται η δυνατότητα και ο χρόνος να το κάνεις σου μένουν… πέρασα μια πολύ άσχημη περίοδο», πρόσθεσε η Ντόρα Μακρυγιάννη που συμπρωταγωνιστούσε με τον αδικοχαμένο ηθοποιό στη σειρά Γυναίκα Χωρίς Όνομα.

Συγκινεί ο Κουκουράκης για τον Νάτση: Να ζείτε τις στιγμές με το ίδιο πάθος

Πάνος Νάτσης: Το μοιραίο τροχαίο που συγκλόνισε τη χώρα

Ο Πάνος Νάτσης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το Σάββατο 29 Ιανουαρίου. Η τραγική είδηση θανάτου του 31χρονου σόκαρε τη χώρα.  

Ντόρα Μακρυγιάννη Πάνος Νάτσης

Η Ντόρα Μακρυγιάννη κι ο Πάνος Νάτσης σε σκηνή της σειράς Γυναίκα Χωρίς Όνομα

Ο ηθοποιός συγκρούστηκε με φορτηγό στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού στην Αθήνα. O Πάνος Νάτσης κινείτο με τη μηχανή του στο Μεταξουργείο, όταν λίγο μετά τις 06:30 συγκρούστηκε με φορτηγό που μάζευε τα μπάζα από τους δρόμους της περιοχής

Σύντροφος Πάνου Νάτση: Προσπαθώ να αποθήσω τον θρήνο γιατί δεν τον αντέχω

Το φορτηγό κατέβαινε τη Δεληγιώργη με τη μηχανή του ηθοποιού να κινείται στην οδό Κεραμεικού. Στο σημείο που συναντιούνται οι δρόμοι υπάρχει STOP το οποίο, σύμφωνα με πηγές από την αστυνομία, δεν τηρήθηκε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top