Συγκινεί ο Κουκουράκης για τον Νάτση: Να ζείτε τις στιγμές με το ίδιο πάθος

Τα συγκινητικά λόγια του ηθοποιού

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή βραδιά για τον Γιάννη Κουκουράκη και τη Δανάη Μιχαλάκη, οι οποίοι βρέθηκαν καλεσμένοι στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο όπου οι Alex Sid, Αναστασία Μουτσάτσου και Δημήτρης Γκοτσόπουλος παρουσιάζουν την παράσταση «Οι μέλισσες αγριεύουν τις νύχτες».

Tο τραγούδι του «Κωνσταντή και της Δρόσως» live στη σκηνή!

Ο τηλεοπτικός «Κωνσταντής» από τις «Άγριες Μέλισσες» λίγο πριν ανέβει στη σκηνή για να τραγουδήσει θέλησε να κάνει μια πολύ συγκινητική αφιέρωση στον καλό του φίλο και συνάδελφο Πάνο Νάτση, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή, έπειτα από ένα τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Γιάννης Κουκουράκης και ο Πάνος Νάτσης συνεργάζονταν για τρίτη στη θεατρική παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του».

Πάνος Νάτσης: Η ανάρτηση της συντρόφου του, 16 ημέρες μετά τον θάνατό του

«Το είδα και από εμένα. Είχα πολλά όρια, πολλούς φραγμούς, πολλές σκέψεις, αλλά τελικά δεν με πήγε πουθενά. Και κάτι τέτοιες στιγμές μας δίνουν κάτι χαστούκια χωρίς προηγούμενο, και γι’ αυτό αφιερώνω αυτά τα τραγούδια στον φίλο μου τον Πάνο που έφυγε. Αλλά και σε όλους εσάς που ελπίζω να ζείτε αυτές τις στιγμές σαν να είναι όχι οι τελευταίες, αλλά με το ίδιο πάθος», ανέφερε ο Γιάννης Κουκουράκης.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top