Πάνος Νάτσης: Η ανάρτηση της συντρόφου του, 16 ημέρες μετά τον θάνατό του

Επέστρεψε στις ζωντανές εμφανίσεις της η μουσικός

Η Διονυσία Γεωργιάδου λύγισε μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Σοκ προκάλεσε ο ξαφνικός χαμός του Πάνου Νάτση. Ο νεαρός ηθοποιός έχασε τη ζωή του στις 29 Ιανουαρίου όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με το φορτηγό στο κέντρο της Αθήνας, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο

Πάνος Νάτσης: Η συγκινητική φωτογραφία που ανέβασε η σύντροφός του

Συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο Πάνος δε βρίσκεται ανάμεσά τους. Συντετριμμένη είναι και η σύντροφος του Διονυσία Γεωργιάδου, με την οποία σκόπευαν να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το βράδυ της περασμένης Κυριακής, η μουσικός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία με τον αδικοχαμένο ηθοποιό και το σκυλάκι τους. Μάλιστα, πόσταρε απόσπασμα ενός ποιήματος με θέμα τον έρωτα.  

Σύντροφος Πάνου Νάτση: Προσπαθώ να αποθήσω τον θρήνο γιατί δεν τον αντέχω

«Έρωτας. Κι όταν πεθάνουμε να μας θάψετε κοντά κοντά για να μην τρέχουμε μέσα στη νύχτα να συναντηθούμε. Ποίηση, τόμος τρίτος (1979-1987), Κέδρος, Αθήνα 1988», έγραφε η φωτογραφία που δημοσίευσε η Διονυσία Γεωργιάδου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Διονυσία Γεωργίαδου, 14 ημέρες μετά τον θάνατό του συντρόφου της, ξεκίνησε και πάλι τις εμφανίσεις της ως μουσικός. Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής έπαιξε σαξόφωνο σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας κι όπως είπε μέσω social media, ήταν το πιο δύσκολο live της ζωής της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top