Σύντροφος Πάνου Νάτση: Προσπαθώ να αποθήσω τον θρήνο γιατί δεν τον αντέχω

Η Διονυσία Γεωργιάδου λύγισε μιλώντας στις Αλήθειες με τη Ζήνα

Ανείπωτη θλίψη προκάλεσε στα αγαπημένα του πρόσωπα, αλλά και στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου του Πάνου Νάτση.

Πάνος Νάτσης: Η μητέρα του δε θα μάθει για τον θάνατό του

Ο 31χρονος ηθοποιός «έσβησε» στην άσφαλτο το περασμένο Σάββατο (29/01), έπειτα από ένα τροχαίο δυστύχημα που είχε με τη μηχανή μου.

Πάνος Νάτσης: Ακαριαίος ο θάνατός του – Είχε πολλαπλά κατάγματα στο κεφάλι

Πάνος Νάτσης

Πάνος Νάτσης: Η σύντροφός του δυσκολεύτηκε να αναγνωρίσει τη σορό του

Η σύντροφός του, Διονυσία Γεωργιάδου, ήταν εκείνη που αναγνώρισε και τη σορό του. Σήμερα, 10 ημέρες μετά το τραγικό γεγονός, έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για τον ξαφνικό χαμό του συντρόφου της που τη «βύθισε» στο πένθος.  

Ο Πάνος Νάτσης και η σύντροφός του σε χαρούμενες στιγμές- φωτογραφία Instagram

Ο Πάνος Νάτσης και η σύντροφός του σε χαρούμενες στιγμές- φωτογραφία Instagram


«Δεν έλεγε πολλά λόγια. Τον ενδιέφερε η τέχνη του. Μου στέλνουν πάρα πολλές κοπέλες, που είδαν την ιστορία στα κανάλια και ταυτιστήκαν, γιατί τους έχει συμβεί κάτι παρόμοιο. Δεν είναι φυσιολογικό, δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να βιώνουμε, δεν είναι στη φύση μας να φεύγει ένας νέος άνθρωπος απότομα και τόσο βίαια. Δεν μπορώ να πω κάτι για τα ατυχήματα, γιατί την παιδεία δεν την έχουμε, δε θέλουμε να την αποκτήσουμε. Είναι κρίμα να τρέχουμε, κρίμα να σκοτωνόμαστε. Χάνεις όλη την υπόλοιπη ζωή σου και σκοτώνεις ανθρώπους που είναι κοντά σου, γιατί και αυτοί μαζί σου χάνονται. Πρέπει κάποια στιγμή αυτό το πράγμα να σταματήσει. Εγώ δεν είμαι δυνατός χαρακτήρας, απλά έχω απωθήσει τον θρήνο, που ήταν τόσο μεγάλος. Έχω προσπαθήσει να το απωθήσω γιατί δεν το αντέχω. Υπάρχει θυμός. Ο Πάνος ήταν ένα υπέροχο πλάσμα και χάθηκε άδικα και χωρίς λόγο. Δεν είναι ο Πάνος είναι όλα τα παιδιά που σκοτώνονται με αυτόν τον τρόπο, απλά ο Πάνος έτυχε να είναι γνωστός», είπε η Διονυσία Γεωργιάδου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ξεσπώντας σε κλάματα.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top