Πάνος Νάτσης: Η σύντροφός του δυσκολεύτηκε να αναγνωρίσει τη σορό του

Σχεδόν πολτοποιήθηκε το κρανίο του ηθοποιού στο τροχαίο με τη μηχανή του

Συγκλονισμένη είναι η Ελλάδα με τον χαμό του Πάνου Νάτση. Ο νεαρός ηθοποιός έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο κέντρο της Αθήνας το περασμένο Σάββατο.

Πάνος Νάτσης: Η μητέρα του δε θα μάθει για τον θάνατό του

πανοσ νατσης

Ο 31χρονος πρόκειται να ταφεί αύριο, Τετάρτη 2/2 στο Κοιμητήριο του Σχιστού και επιθυμία της οικογένειας είναι να μην υπάρχουν δημοσιογράφοι, κάμερες και φωτογράφοι, ενώ αντί στεφάνων θα ήθελαν να ενισχυθεί η Διεθνής υποστήριξη γυναικών (που αφορά στις κακοποιήσεις γυναικών) WOMAN IN NEED.

Όπως υποστήριξε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό» από τις πληροφορίες που έχει, ο Πάνος Νάτσης είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα ενώ δε φορούσε κράνος. «Γι’ αυτό ακριβώς, σχεδόν πολτοποιήθηκε το κρανίο του. Είναι απίστευτο» είπε χαρακτηριστικά.

Πάνος Νάτσης: Η σπαρακτική ανάρτηση της μεγάλης του αδερφής

Η σύντροφός του, Διονυσία Γεωργιάδου, όπως έγινε γνωστό, κλήθηκε για την αναγνώριση της σορού, όμως δεν μπορούσε να αποδείξει εξ αρχής ότι έχουν σχέση, καθώς δεν ήταν παντρεμένοι. Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, χρειάστηκε να επιστρέψει στο σπίτι και να πάρει ένα ιατρικό έγγραφο που αποδείκνυε τον δεσμό τους.

Σπάραξε ο ξάδερφος του Πάνου Νάτση: «Σύντομα θα αρραβωνιαζόταν»

«Προσπάθησαν να βρουν τους συγγενείς οι Αξιωματικοί της τροχαίας, ωστόσο αυτό δεν κατέστη εφικτό. Μάλιστα η μία αδερφή του αδικοχαμένου δεν μπορούσε να πάει γρήγορα. Έτσι κλήθηκε η σύντροφός του για την αναγνώριση. Δεν μπορούσε να πιστοποιήσει τη σχέση που έχει με τον Πάνο Νάτση. Έτσι έπρεπε να γυρίσει στο σπίτι και να βρει ένα ιατρικό έγγραφο που είχε τις υπογραφές και τα ονόματά τους και με αυτό το χαρτί της επέτρεψαν να δει και να αναγνωρίσει τη σορό» είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Τεργιάκης.

«Δεν επιτρέπεται αν δεν είσαι συγγενείς να πας και να αναγνωρίσεις τον νεκρό. Οι δύο άνθρωποι αυτοί – δεν μπορώ να το πω κιόλας – επειδή είχαν αποφασίσει να ζήσουν μία κοινή ζωή, έκαναν όνειρα για οικογένεια, έκαναν όνειρα να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Είχαν ξεκινήσει μία διαδικασία που πιστοποιούσε ότι οι δύο άνθρωποι ξεκινούσαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Δεν μπορώ να πω περισσότερα πράγματα. Με αυτό το χαρτί πήγε η Διονυσία στο νεκροτομείο» είπε ο Γιώργος Λιάγκας με τη σειρά του.

Άκης Δείξιμος για Πάνο Νάτση: «Η Διονυσία δυσκολεύτηκε να τον αναγνωρίσει – Ετοιμάζονταν για το επόμενο βήμα»

νατσης τροχαιο

Ο Άκης Δείξιμος ήταν φίλος με τον αδικοχαμένο Πάνο Νάτση

«Ο Πάνος Νάτσης ήταν φίλος μου. Η Διονυσία, η κοπέλα του ήταν κολλητή μου φίλη. Όλο αυτό το διάστημα είμαι και εγώ κοντά της. Πήρα τυχαία τηλέφωνο την Διονυσία να δω τι κάνει, το σηκώνει με κλάματα. Εκείνη την ώρα ήταν στο νοσοκομείο για την αναγνώριση του Πάνου. Ήταν πολύ δύσκολο να τον αναγνωρίσει, τον αναγνώρισε από μέλος του σώματός του. Δυστυχώς δεν αναγνωριζόταν…

Η Διονυσία θεωρώ ότι είναι ακόμη σοκαρισμένη, είναι συνέχεια κόσμος δίπλα της στο σπίτι. Είναι καλό που έχει ανθρώπους στο σπίτι της. Ετοιμάζονταν για το επόμενο βήμα, ήθελαν να κάνουν οικογένεια. Σύντομα θα μετακόμιζαν και σε καινούργιο σπίτι. Το είχαν βρει το σπίτι. Ο Πάνος βρισκόταν σε άνοδο στην καριέρα του.

Δεν την είχα δει πιο πολύ ερωτευμένη. Είχε βρει τον άνθρωπό της, μιλάμε για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Έκαναν όνειρα για το επόμενο βήμα. Νομίζω ότι ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει ουσιαστικά τι έχει συμβεί» αποκάλυψε ο Άκης Δείξιμος.

Τροχαία Αττική

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι κατά τον μήνα Ιανουάριο 2022, στην περιοχή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής σημειώθηκαν 381 τροχαία ατυχήματα. Ειδικότερα:

  • 15 θανατηφόρα με 15 νεκρούς,
  • 9 σοβαρά με 10 σοβαρά τραυματίες,
  • 357 ελαφρά με 402 ελαφρά τραυματίες.

Τα κυριότερα αίτια των ατυχημάτων αυτών ήταν η οδήγηση χωρίς σύνεση και προσοχή, η παραβίαση ρυθμιστικών πινακίδων και η παραβίαση των κανόνων κυκλοφορίας από πεζούς, ενώ η μη χρήση προστατευτικού κράνους από τους οδηγούς και επιβάτες των δικύκλων επέτεινε, σε πολλές περιπτώσεις, τη σοβαρότητα του τραυματισμού τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top