Πάνος Νάτσης: Η μητέρα του δε θα μάθει για τον θάνατό του

Μάλλον δε θα παρευρεθεί στο τελευταίο «αντίο» του γιου της

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και αποκάλυψε πως η μητέρα του Πάνου Νάτση δεν έχει μάθει και δε θα μάθει για τον θάνατο του γιου της.

πανος νατσης

Ο Πάνος Νάτσης σκοτώθηκε σε τροχαίο με τη μηχανή του 

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε τότε στον Πρόεδρο του ΣΕΗ: «Διαβάσαμε ότι μέχρι χθες το βράδυ δεν γνώριζε η μητέρα του για τον χαμό του παιδιού της, γιατί κανείς δεν είναι ακόμα σε θέση να της το ανακοινώσει».

«Είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, ας μην μπαίνουμε σε αυτό. Δε θα το μάθει από ό,τι ξέρω. Είναι κάτι που αφορά σε θέμα υγείας και δε θα ήθελα να επεκταθούμε» εξήγησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Δε θα είναι στην κηδεία δηλαδή;» ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας, με τον ηθοποιό να λέει: «Μη με ρωτάτε τέτοια πράγματα παιδιά, με φέρνετε σε δύσκολη θέση».

Πάνος Νάτσης: Την Τετάρτη 02/02/22 στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών η κηδεία του ηθοποιού

Η κηδεία του 31χρονου ηθοποιού που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του τα ξημερώματα του Σαββάτου, θα γίνει την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών, στη Νίκαια, στις 15.00.

Πάνος Νάτσης: Η επιθυμία της οικογένειάς του για την κηδεία

Παράλληλα, στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται η ταχύτητα που κινούταν το φορτηγό μέσα από βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top