Ντόρα Μακρυγιάννη: «Είστε γελοίοι, πρέπει να ντρέπεστε»

Δημοσιεύματα ήθελαν να έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού

Έξω φρενών με κάποια δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού είναι η Ντόρα Μακρυγιάννη.

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Συγγνώμη που τα έζησες όλα αυτά»

Όλα ξεκίνησαν όταν η ηθοποιός η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» δημοσίευσε φωτογραφία από τα backstage της σειράς που πρωταγωνιστεί, οι οποίες την έδειχναν «χτυπημένη».

Κάποιοι λοιπόν εκμεταλλεύτηκαν αυτές τις φωτό και αντί να διευκρινίσουν πως οι φωτογραφίες ήταν από τα γυρίσματα της σειράς άφησαν να εννοηθεί πως η ηθοποιός έπεσε θύμα ξυλοδαρμού.

«Πραγματικά θα προσπαθήσω πάρα πολύ να συγκρατηθώ, είστε το λιγότερο γελοίοι. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας συμβαίνει. Σε ποιον Θεό πιστεύετε. Πόσα μπορείτε να κάνετε για να αποκτήσετε επισκεψιμότητα στα προφίλ σας. Φτάσατε σε σημείο να βάλετε τίτλο “Η Ντόρα Μακρυγιάννη θύμα ξυλοδαρμού” για να μπει ο κόσμος μέσα για να δει τι μου συνέβη, ενώ είναι φωτογραφία από τα backstage του Ήλιου, που είναι μώλωπες από μακιγιάζ. Πραγματικά είστε γελοίοι. Εάν βρω τρίτο site, δεν ξέρω τι να πω. Και αυτό που με εκνεύρισε περισσότερο για να εξηγηθούμε δεν είναι ότι χρησιμοποιήσατε το δικό μου όνομα, πολύ περισσότερο είναι ότι χρησιμοποιήσατε ένα θέμα σαν τίτλο πάρα πολύ ευαίσθητο, που μας απασχολεί και κάθε μέρα μαθαίνουμε και κάτι καινούργιο, για έναν ακόμη ξυλοδαρμό. Που οι γυναίκες προσπαθούν να βρουν δύναμη, να μιλήσουν, να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους και ξαφνικά εσείς το χρησιμοποιείται για να καρπωθείτε likes και δημοσιότητα. Το λιγότερο που έχετε να κάνετε είναι να ντρέπεστε» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ντόρα Μακρυγιάννη. 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top