Κωνσταντίνα: «Όταν στη σκηνή φαινόταν η κοιλιά μου μού έκαναν παρατήρηση»

Όσα είπε για τις παλιές καλές εποχές στις πίστες

Δείτε τη συνέντευξη της Κωνσταντίνας στο Breakfast@Star

Έχει μια τεράστια καριέρα από τις αρχές της δεκαετίας του ’80 με πολλές επιτυχίες και συνεργασίες στο ενεργητικό της.

Η εμφάνιση της Κωνσταντίνας με άλογο στην πίστα είχε κάνει εντύπωση στις αρχές της δεκαετίας του '90

Η Κωνσταντίνα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Breakfast@Star όπου μίλησε για την επιστροφή της στις πίστες, την καριέρα της αλλά και τα σχόλια που άκουγε για το βάρος της.

«Τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκομαι σε επαγγελματική εγρήγορση», είπε η δημοφιλής τραγουδίστρια σε σχέση με την καραντίνα και τις νέες τις εμφανίσεις. «Μετά από δύο χρόνια που ήμασταν στα πατώματα, ξεκίνησα και πάλι δυναμικά» τόνισε στην Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιάς, προσθέτοντας: «Δουλεύαμε έξι ημέρες και τώρα δουλεύουμε δύο».

Κωνσταντίνα Breakfast@Star

Για τις παλιότερες εποχές της νυχτερινής Αθήνας δήλωσε ότι δεν έφυγε ποτέ από κάποιο σχήμα, όπως έκαναν συνάδελφοί της, ενώ ήταν τυχερή αφού ο πρώην σύζυγός της ήταν αυτός που έκλεινε τις οικονομικές της συμφωνίες

Η τραγουδίστρια που υπήρξε μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στις πίστες, μίλησε και για το μόνιμο άγχος που είχε μην πάρει κιλά. «Όταν έβγαινα στη σκηνή και φαινόταν λίγο η κοιλιά μου μού έκαναν παρατήρηση» παραδέχτηκε, προσθέτοντας ότι η μόνη εποχή που έτρωγε όσο ήθελε ήταν στην εγκυμοσύνη της κόρης της. «Είχα βάλει πρόγραμμα ότι πρέπει να μείνω έγκυος τον Γενάρη για να μπορέσω να γεννήσω και να ξεκινήσω τη χειμερινή σεζόν. Πραγματικά πράγματα που μας περιόριζαν», δήλωσε.

Κωνσταντίνα

Η Κωνσταντίνα παραμένει μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή γυναίκα

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στο πόσο έχει αλλάξει η μουσική βιομηχανία στις ημέρες μας, αφού πλέον η επιτυχία δεν μετριέται με τις πωλήσεις των δίσκων, αλλά με τις προβολές στο Διαδίκτυο.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top