Ελένη Καρακάση: «Με τον άντρα μου ζούσαμε από τις κάρτες!»

Η γνωστή ηθοποιός παντρεύτηκε το 2006

H Ελένη Καρακάση έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μίλησε για τον άντρα της ζωής της και τις δυσκολίες που έχουν περάσει.

Η γνωστή ηθοποιός παντρεύτηκε το 2006 και εξομολογήθηκε ότι με τον σύζυγό της ήταν πρώτα φίλοι και αργότερα η φιλία τους εξελίχθηκε σε ερωτική σχέση.

«Ξεκινήσαμε σαν φίλοι, γιατί τραγουδούσαμε στο ίδιο συγκρότημα και η σχέση μας προέκυψε μετά», είπε στο YouWeekly.

ελενη καρακαση

Αφίσα από το μαγαζί όπου το ζευγάρι τραγουδούσε μαζί

Γνωστή ηθοποιός: «Προσπαθήσαμε να κάνουμε παιδί, αλλά δεν ήρθε στη ζωή μας»

Η ηθοποιός, μάλιστα, μίλησε και για τις οικονομικές δυσκολίες που έχουν περάσει μαζί. Ο σύζυγός της είναι μουσικός και τραγουδιστής και το επάγγελμά του είναι το ίδιο αβέβαιο όπως κι αυτό του ηθοποιού. 

«Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει να μην έχεις να πληρώσεις τους λογαριασμούς σου. Φυσικά και έχω μείνει άφραγκη. Και πρόσφατα σαν παντρεμένη έχω περάσει δυσκολίες. Υπήρχαν περίοδοι που με τον άντρα μου ζούσαμε από τις κάρτες. Βρεθήκαμε Χριστούγεννα χωρίς δουλειά και ότι είχαμε στην άκρη το φάγαμε! Εγώ δεν έκανα πολλά ανοίγματα στη ζωή μου, γιατί ποτέ καλλιτεχνικά δεν έκανα το μεγάλο ''μπαμ'' και ''έχτιζα'' λιθαράκι - λιθαράκι την καριέρα μου, παρόλα αυτά μέσα στην κρίση έπιασα πάτο. Δάνειο όμως δεν πήρα ποτέ και αυτό με έσωσε.», είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό η Ρίζω από τις Άγριες Μέλισσες. 

Ελένη Καρακάση /Φωτογραφία Instagram

Στη συνέχεια η Καρακάση τόνισε πως δεν ανήκει στις υψηλόμισθες ηθοποιούς. «Κάποια στιγμή ακούστηκαν στις Άγριες Μέλισσες χρήματα που δε νομίζω ότι ήταν αληθινά, τουλάχιστον για 'μένα. Για τους άλλους δεν ξέρω, όταν πάω σε μία δουλειά δε με νοιάζει τι λεφτά παίρνει ο καθένας», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top