Βίκυ Σταυροπούλου: «Παντρεύτηκα γιατί έμεινα έγκυος σε μικρή ηλικία»

Για ποιο λόγο λύγισε η ηθοποιός;

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Βίκυς Σταυροπούλου

Είναι πολυτάλαντη και για πάνω από δύο δεκαετίες διασκεδάζει τον κόσμο με το αδιαμφισβήτητο κωμικό της ταλέντο, ενώ λόγω του χαρακτήρα της είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό

Βίκυ Σταυροπούλου: «Απασφάλισε» για την αρνητική κριτική στην κόρη της

Ο λόγος για τη Βίκυ Σταυροπούλου που το βράδυ της Πέμπτης ήταν καλεσμένη στο Ενώπιος Ενωπίω του Νίκου Χατζηνικολάου όπου. μεταξύ άλλων, μίλησε για την κόρη της, Δανάη Μπάρκα αλλά και τον πρώτο της γάμο που δεν κράτησε πολύ

Βίκυ Σταυροπούλου

Η Βίκυ συγκινείται πολλές φορές όταν μιλάει για την κόρη της, Δανάη Μπάρκα

«Σε εμένα τα πράγματα ήρθαν λίγο αντίστροφα. Πρώτα παντρεύτηκα γιατί έμεινα έγκυος σε μικρή ηλικία, στα 22 μου. Δε θα ερχόταν ο γάμος σε αυτήν την ηλικία. Έγινε με έναν άνθρωπο που τον αγαπώ πολύ ακόμα, ακριβώς επειδή είχα αποφασίσει ότι θα κρατήσω το παιδί» είπε αρχικά. «Μετά ο γάμος δεν κράτησε πολύ γιατί όταν είσαι σε μικρή ηλικία, μεγαλώνεις διαφορετικά και τα πράγματα δεν είναι λειτουργούν όπως τα ονειρευόσουν. Έτσι χωρίσαμε με τον μπαμπά της Δανάης με τον οποίο εξακολουθώ κι έχω εξαιρετικές σχέσεις γιατί υπήρχε καρπός σε αυτόν τον έρωτα. Οφείλαμε να διατηρήσουμε την ουσία της αγάπης», σημείωσε η Βίκυ Σταυροπούλου. 

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Η τούρτα-έκπληξη για τα γενέθλια της Σταυροπούλου

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κόρη της, την ηθοποιό και παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα. «Με συγκινεί η Δανάη γιατί είναι ένα παιδί πολύ ευαίσθητο και στηρικτικό. Μου απέδειξε στη δύση του μπαμπά μου αυτό που έλεγε η Κική Δημουλά ότι η αγάπη έχει ανάγκη από πράγματα χειροπιαστά. Παράτησε τη ζωή της κι ήταν εκεί με τον μπαμπά μου. Εγώ δεν τον έπλενα, έβαζα τη νοσοκόμα. Η Δανάη τον έπλενε», εξομολογήθηκε φανερά συγκινημένη. 

Βίκυ Σταυροπούλου Δανάη Μπάρκα

Η Βίκυ Σταυροπούλου με τη Δανάη Μπάρκα στην Επίδαυρο το καλοκαίρι του 2020 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Βίκυ Σταυροπούλου: Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι οικογένειά μου! 

Όσο για τον καλό φίλο και συγκάτοικό της επί χρόνια, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, σημείωσε: «Δεν είναι απλώς ένας φίλος, είναι το πλησιέστερο κλαδί μου, η οικογένειά μου. Ζούμε μαζί μετά τους σεισμούς το 2000 που γκρεμίστηκαν τα σπίτια μας. Η σχέση μας είναι ανισόρροπη, είναι βασισμένη στη βαθιά πραγματική αγάπη, έχει ελευθερία που σου δίνει η αληθινή αγάπη για αυτόν τον λόγο κράτησε και θα κρατήσει διά βίου». 

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και η Βίκυ Σταυροπούλου στην παράσταση Μάμα Ρόζα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Βίκυ Σταυροπούλου: «Ο ήλιος δύει κάθε μέρα, η αλήθεια ποτέ»

Κλείνοντας, η Βίκυ Σταυροπούλου πήρε θέση για τις αποκαλύψεις στον χώρο του θεάτρου. «Κουράστηκα πάρα πολύ να βλέπω τον καθένα να λέει τη γνώμη του. Προς Θεού δεν λέω για τα θύματα λέω για όλο το μετά. Ο καθένας έβγαινε να πει το μακρύ και το κοντό του. Εγώ είμαι που τη γνώμη μου την κάνω πράξη. 22 χρόνια έχω ζήσει χαρές γιατί ήμουν τυχερή και την όποια δύναμη απέκτησα τη χρησιμοποίησα για το καλό. Όλα τα υπόλοιπα θλίψη εμπιστεύομαι στην ελληνική δικαιοσύνη, αλλά κυρίως τη συμπαντική δικαιοσύνη. Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες», τόνισε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top