Κατερίνα Ζαρίφη: «Δεν κυνηγάω τίποτα σε αρσενικό, μόνο μια πίτα γύρο»

Δε χάνει στιγμή το χιούμορ της η... Cavewoman

Δείτε όσα είπε η Κατερίνα Ζαρίφη

Από τη δημοσιογραφία και τα τηλεοπτικά πάνελ βρέθηκε στο θεατρικό σανίδι και τα πηγαίνει πολύ καλά.

Η πάντα αστεία Κατερίνα Ζαρίφη που πρωταγωνιστεί στην παράσταση Cavewoman μίλησε στην εκπομπή Love It για την προσωπική της ζωή, το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδιά, ενώ αποκάλυψε αν θα πήγαινε και στο Survivor

Κατερίνα Ζαρίφη: Το παθιασμένο φιλί με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη

«Το πρόβλημα στις σχέσεις σήμερα είναι κοινό και είναι η συνήθεια, η καθημερινότητα και τα καθημερινά προβλήματα. Όλα αυτά οδηγούν μία σχέση εκεί που ξεκινάει κι είναι Bachelor να καταλήγει σε Survivor. Έχουμε δύο πράγματα που κυνηγάμε. Τον άντρα που έχουμε δίπλα μας στη ζωή και τον χρόνο, διότι κι ο χρόνος αρσενικό είναι, για αυτό μας κυνηγάει. Εγώ αυτή την εποχή δεν κυνηγάω τίποτα σε αρσενικό, το μόνο που κυνηγάω είναι μια πίτα γύρο», δήλωσε με το γνωστό της χιούμορ. 

Κατερίνα Ζαρίφη

Η Κατερίνα Ζαρίφη αποθεώνει με το χιούμορ της την παράσταση Cavewoman

«Τα σχόλια που μου κάνουν για τα κιλά δε με ενδιαφέρουν, αδιαφορώ πλήρως γιατί θεωρώ ότι το 2022 να σε ενδιαφέρουν τέτοια πράγματα το θεωρώ ξεπερασμένο. Θεωρώ ότι και το κομμάτι των παιδιών είναι ό,τι πιο απρεπές να πεις σε μια γυναίκα. Δεν ξέρεις ακριβώς ποια είναι τα δεδομένα και το θεωρώ πολύ παλιακό. Σιγά μην κάτσουμε με την ποδιά και το παστίτσιο στην πόρτα. Δεν μπορώ βαριέμαι», εξήγησε η Κατερίνα Ζαρίφη. 

Κατερίνα Ζαρίφη: «Ήμουν πάντα έτοιμη να γίνω μάνα αλλά όχι σύζυγος»

Αναφορικά με το αν θα συμμετείχε στο Survivor, η Κατερίνα Ζαρίφη απάντησε: «Την ώρα που θα συμπλήρωνα την αίτηση εκεί που λέει αθλήματα, εκεί θα λιποθυμούσα, πριν πάω στον στίβο μάχης».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top