Συγκινεί ο Άγγελος Λάτσιος: Ο αποκλεισμός στην Άνδρο & η ξεχωριστή εμπειρία

«Σήμερα το πρωί με κάλεσαν οι γείτονες μας στην Άνδρο...»

Στην Άνδρο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Άγγελος Λάτσιος μαζί με την κοπέλα του, Γαία Μερκούρη
 

Συγκινεί ο Άγγελος Λάτσιος στη νέα του ανάρτηση στο Instagram, όπου περιγράφει την ξεχωριστή εμπειρία που έζησε σε μια αποκλεισμένη από τα χιόνια φάρμα στο νησί της Άνδρου.

Συγκεκριμένα, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη είχε επισκεφτεί την Άνδρο μαζί με την αγαπημένη του Γαία Μερκούρη, και η κακοκαιρία «Ελπίδα» τους βρήκε εκεί.

Άγγελος Λάτσιος – Γαία Μερκούρη: Τόπλες γυμναστική στα χιόνια!

«Σήμερα το πρωί με κάλεσαν οι γείτονες μας στην Άνδρο, ο φίλος μου ο Λευτέρης και η μητέρα του η κυρία Δέσποινα οι οποίοι έχουνε μία φάρμα λίγο πιο πάνω με ζώα. Σ’ αυτές τις μέρες με τα χιόνια πολλοί από μας όπως και εγώ απολαύσαμε χιονοπόλεμους, φτιάξαμε χιονάνθρωπος με τους αγαπημένους μας και βγάλαμε πολλές φωτογραφίες.

Πολλοί άλλοι όμως όπως ο Λευτέρης και κυρία Δέσποινα ήταν αποκλεισμένοι σε μικρά σπιτάκια σε πολύ δυσπρόσιτα σημεία, χωρίς ρεύμα για να προσέχουν τα ζώα τους, κάτι που το κρύο και το χιόνι το κάνει πολύ πιο δύσκολο. Αυτό που συνειδητοποίησα ήταν ότι πέρα από τις δυσκολίες που είχανε αυτοί οι δύο άνθρωποι βρίσκανε χαρά και ευτυχία με πράγματα πάρα πολύ απλά όπως ζέστη στο τζάκι, νόστιμο φαγητό, όμορφες εικόνες και καλή παρέα.

Μετά το φαγητό πήγαμε και ταΐσαμε τα ζωάκια και έπειτα καθίσαμε μέσα και είπαμε πολλές ιστορίες. Η κυρία Δέσποινα και ο Λευτέρης είναι πραγματικοί μαχητές και παρόλες τις δυσκολίες που είχαν από τις καιρικές συνθήκες με υποδέχτηκαν με ένα τεράστιο χαμόγελο, καταπληκτική διάθεση και μου χάρισαν άλλη μία ανάμνηση πολύ ξεχωριστή που θα μου μείνει για πάντα αξέχαστη.
Κυρία Δέσποινα και Λευτέρη σας ευχαριστώ για όλα και ελπίζω να ανοίξει ο δρόμος σύντομα και να απεγκλωβιστείτε!»
, γράφει χαρακτηριστικά ο γιος της παρουσιάστριας στο Instagram, κάτω από μία σειρά φωτογραφιών που δημοσίευσε.

Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίζει την κόρη της, Μαρίνα, στον χιονισμένο κήπο της

Η ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου στο Instagram: 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top