Εριέττα Κούρκουλου: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσει στον γιο της

Η φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλίτσα στο Instagram

Σε μια γλυκιά αναμονή βρίσκεται η Εριέττα Κούρκουλου, μιας και σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της μωράκι, καρπό του έρωτά της με τον Βύρωνα Βασιλειάδη.

Εριέττα Κούρκουλου: Η εξομολόγηση για την εγκυμοσύνη της και τις δυσκολίες

Η μέλλουσα μαμά απολαμβάνει πολύ της περίοδο της κύησης, μιας και όπως έχει αποκαλύψει στο παρελθόν εκείνη και ο σύζυγός της προσπάθησαν πολύ μέχρι να καταφέρουν να γίνουν γονείς.

Εριέττα Κούρκουλου – Βύρωνας Βασιλειάδης: To τρυφερό φιλί στη Θεσσαλονίκη

Η εγκυμονούσα κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή επιλέγοντας να κάνει ακόμα και ελάχιστα post στα social media.
Ωστόσο, το απόγευμα της Δευτέρας, ανήρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλοντας να αποκαλύψει το όνομα που θα πάρει ο γιος της.

Ο μικρούλης θα βαπτιστεί Νίκος, έτσι όπως λεγόταν δηλαδή και ο αείμνηστος πατέρας της, Νίκος Κούρκουλος.

Κούρκουλου: Ο έρωτας της μητέρας της με τον Nίκο Κούρκουλο

«Καλησπέρα σε όλους σας! Με μεγάλη συγκίνηση διαπίστωσα σήμερα, ότι έχω λάβει πολλά μηνύματα ανησυχίας από εσάς γιατί έχω καιρό να ανεβάσω κάτι. Εκτιμώ ιδιαίτερα το ενδιαφέρον και θέλω να σας πω ότι είμαστε και οι τρεις πολύ πολύ καλά. Διανύουμε την πιο όμορφη περίοδο της ζωής μας και συγχρόνως την πιο δημιουργική.
Έχω πάρει λίγο χρόνο για να χαρώ αυτό το τελευταίο διάστημα πριν έρθει ο Νίκος μας, με τον Βύρων, την οικογένειά μου και τους στενούς μας φίλους (δίποδους και τετράποδους). Υπόσχομαι να επιστρέψω σύντομα γιατί όπως λέω πάντα, έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε» έγραψε στη λεζάντα η Εριέττα Κούρκουλου.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top