Κούρκουλου: Ο έρωτας της μητέρας της με τον Nίκο Κούρκουλο

Μιλά πρώτη φορά για τους γονείς της και την αρρώστια του πατέρα της

Για πρώτη φορά η Εριέττα Κούρκουλου μίλησε για τον πατέρα της, Νίκο Κούρκουλο, αλλά και για την σχέση με τη μητέρα της, Μαριάννα Λάτση!

Η Εριέττα που σε λίγο καιρό πρόκειται να αποκτήσει το δικό της παιδί, μίλησε για τον έρωτα της μητέρας της με τον Νίκο Κούρκουλο στην εκπομπή του Σάκη Ρουβά που ήταν αφιερωμένη στον αξέχαστο Νίκο Κούρκουλο.

Συγκινεί η Εριέττα Κούρκουλου: Το βίντεο που ανέβασε με τον Νίκο Κούρκουλο

«Αυτός ο έρωτας μας έχει δυσκολέψει πολύ. Όταν τσακωνόντουσαν για μας πιο πολύ, στεναχωριόταν πολύ. Μέχρι το τέλος την κοίταζε στα μάτια. Ήταν εκείνη, οι δυο τους και μετά εμείς». 

Μαριάννα Λάτση - Νίκος Κούρκουλος 10-11-1994 Θέατρο Κάππα / Φωτογραφία: NDP

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο καταφύγιο που έχει φτιάξει και είπε: «Αυτόν τον χώρο τον είχε διαλέξει εκείνος, ήταν το όνειρό του να φτιάξουμε μια φάρμα, να μεγαλώσουμε και εμείς στη φύση… Χρόνο με τον χρόνο έχει γίνει αυτό που είναι σήμερα, το καταφύγιο αδέσποτων ζώων…. Μας έφερνε συχνά εδώ… Κάναμε πράγματα που αλλιώς δε θα είχαμε την ευκαιρία να τα κάνουμε. Είχε άγχος για τον τρόπο που μεγαλώναμε, ήθελε να έχουμε επαφή με την πραγματικότητα. Ελπίζω ότι πραγματοποιήθηκε αυτό και έχουμε κρατήσει αυτή την επαφή με την πραγματικότητα».

1998 Πρεμιέρα Εθνικό Θέατρo / Μαριάννα Λάτση-Νίκος Κούρκουλος / Φωτογραφία: NDP

«Όλες οι κόρες για τον μπαμπά τους πιστεύουν ότι είναι ο καλύτερος. Ήμουν ερωτευμένη μαζί του. Ήταν πολύ αυστηρός αλλά μέσα από την αυστηρότητά του έδειχνε την αγάπη του” είπε για τη δική της σχέση με τον πατέρα της και περιέγραψε ένα περιστατικό που θυμάται από την παιδική της ηλικία λέγοντας:

«Θυμάμαι όταν ήμουν πέντε χρονών μπήκα στο σαλόνι κάτω, εκείνος έβλεπε μπάλα, εγώ πέταξα το μπουφάν κάτω και μου λέει “Τι ήταν αυτό; Θα το μαζέψει κάποιος; Θα είσαι 25 χρονών και θα έχεις κάποιων να τα μαζεύει;”. Ήταν πολύ πιο αυστηρός. Όταν θέλαμε να ακούσουμε ένα ναι πηγαίναμε στη μητέρα μου. Ισορροπούσαν και συμπλήρωναν απόλυτα ο ένας τον άλλο”».

Νίκος Κούρκουλος - Μαριάννα Λάτση

08-10-1998 Πρεμιέρα θέατρο Δανδουλάκη "Λεωφορείο ο πόθος" / Νίκος Κούρκουλος - Μαριάννα Λάτση / Φωτογραφία: NDP

Εριέττα Κούρκουλου: Μιλά πρώτη φορά για την ασθένεια του πατέρα της, Νίκου Κούρκουλου

Με συγκινητικά λόγια αναφέρθηκε στην τελευταία περίοδο της ζωής του: «Όταν έμαθα για την ασθένεια, αυτό ήταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μας από μικρή ηλικία. Δηλαδή πρέπει να αρρώστησε όταν εγώ ήμουν έξι χρονών. Δεν μας το είπε αμέσως αλλά το καταλαβαίνεις, όταν υπάρχει μια τέτοια αρρώστια μέσα σε ένα σπίτι δεν χρειάζεται να σου πει κανείς τίποτα. Όσο μικρός και αν είσαι, καταλαβαίνεις ότι κάτι πάει στραβά παρόλο που αυτός ήταν ένας άνθρωπος που ήταν πολύ δυνατός και δεν έδειχνε τον πόνο του. Το πήγε μέχρι τέλους πολύ γενναία».

«Είχαμε φύγει από το σπίτι για έξι μήνες και είχαμε μεταφερθεί στο Λονδίνο για να κάνει τις θεραπείες του. Οπότε εκεί μπαινοβγαίναμε στα νοσοκομεία και ήταν πλέον πολύ ξεκάθαρο ότι υπάρχει πρόβλημα» πρόσθεσε η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού για τον πατέρα της. «Ήταν ένα κομμάτι της ζωής μας που μεγαλώσαμε έτσι. Ο ίδιος προσπαθούσε να μας προετοιμάσει για αυτό που θα συμβεί, λέγοντας μας ότι «δεν θα είμαι πάντα κοντά σας αλλά αυτά που ζούμε και λέμε τώρα θα είναι όντως μαζί σας για πάντα». Αρρώστησε τρεις φορές οπότε περάσαμε διάφορα στάδια. Σίγουρα καταλάβαινες ότι υπάρχουν εναλλαγές στον χαρακτήρα του καθώς έχανε και την υπομονή του, όσο αρρώσταινε, πιο εύκολα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top