Χατζησταματίου: Θα υπάρξουν ανατροπές στον Σασμό, θα την πληρώσουν αθώοι

Όσα είπε ο «Μανώλης» στην εκπομπή «The 2Night Show»

Ο Στρατής Χατζησταματίου έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη σειρά «Σασμός» υποδυόμενος τον «Μανώλη».

Ο Στρατής Χατζησταματίου αποκαλύπτει τις εξελίξεις στον Σασμό

«Ο ρόλος του Μανώλη έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον υποκριτικά. Είναι στα άκρα, κρύβει πολλά πράγματα, έχει εμπόδια. Όταν με σταματάει ο κόσμος στον δρόμο για να βγάλουμε φωτογραφία νιώθω αμηχανία, μου φαίνεται λίγο περίεργο. Είναι τρυφερό και όμορφο να με φωνάζουν με το όνομα του ρόλου. Δέχομαι πάρα πολλά αρνητικά σχόλια για τον ρόλο, ειδικά στο Twitter, γελάω με αυτά. Τα αντιμετωπίζω με χιούμορ», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή «The 2Night Show».

Στρατής Χατζησταματίου: Η ηλικία, οι σπουδές του «Μανώλη» από τον Σασμό 

 

Οι εξελίξεις στη σειρά είναι καταιγιστικές μετά τη δολοφονία του «Πέτρου» από τον «Αστέρη» κάτι που όπως φαίνεται επιβεβαίωσε και ο ηθοποιός. «Υπάρχουν μεγάλες ανατροπές στη σειρά, άνθρωποι που κρύβουν αλήθειες, θα την πληρώσουν τζάμπα. Αναλαμβάνεις το βάρος του δικού σου λάθους».

Κλείνοντας, μίλησε και για μία ιδιαίτερη συνάντηση που είχε όταν πήγε στην Κρήτη για τα γυρίσματα του «Σασμού»: «Συνάντησα έναν καταπληκτικό άνθρωπο στην Κρήτη και μας είπε ότι έχει σφαίρα στον ώμο του από τον αδερφό του πατέρα του. Ο ίδιος άνθρωπος πήγε κι έδωσε αίμα στον πατέρα του αδερφού του που του έριξε την σφαίρα, όταν χρειάστηκε γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά το αίμα νερό δε γίνεται».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top