Ο Στρατής Χατζησταματίου αποκαλύπτει τις εξελίξεις στον Σασμό

Τα κοινά που έχει ο ηθοποιός από τον Σασμό με τον «Μανώλη»

Δείτε τη συνέντευξη του Στρατή Χατζησταματίου στο Breakfast@Star

Είναι μόλις 24 ετών κι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της νέας γενιάς, με τον ρόλο του «Μανώλη» στη σειρά Σασμός του Alpha, να έχει απογειώσει την καριέρα του

Στρατής Χατζησταματίου

Τον Στρατή Χατζησταματίου είδαμε πρώτη φορά τηλεοπτικά πέρυσι στις Άγριες Μέλισσες

Ο Στρατής Χατζησταματίου βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Breakfast@Star, όπου μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία του και -φυσικά- για τον ρόλο που ενσαρκώνει. «Από τη στιγμή που διάβασα το βιβλίο ο ρόλος μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρων. Είναι ένας ρόλος που παίζει πάρα πολύ με τις αντίθετες δυνάμεις. Με το "πρέπει να κάνω κάτι", "Κάτι με κρατάει", έχει πάρα πολλά εμπόδια κι αυτό είναι το ενδιαφέρον για έναν ηθοποιό. Με συγκινεί πολύ σαν άνθρωπος και μέσα στην ιστορία και γενικά το τι αντιπροσωπεύει μέσα σε ένα βίαιο σύμπαν», είπε στην Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά

Στρατής Χατζησταματίου: Η ηλικία, οι σπουδές του «Μανώλη» από τον Σασμό 

«Βρίσκω κοινά στοιχεία στην εσωστρέφεια που έχει ο Μανώλης», παραδέχτηκε για τα κοινά στοιχεία που έχει με τον ρόλο που υποδύεται.

«Η υποκριτική ήταν ένα όνειρο που άρχισε να διαμορφώνεται από τα τέλη γυμνασίου μέσα από διάφορες θεατρικές ομάδες», δήλωσε, μιλώντας στη συνέχεια για τις σπουδές του στη Νομική. «Μου άρεσαν πιο πολύ οι σπουδές μου στη Νομική από αυτό που φανταζόμουν», συμπλήρωσε.

Στρατής Χατζησταματίου

Από τη Νομική ο «Μανώλης» βρέθηκε στο θεατρικό σανίδι

Στη συνέχεια αποκάλυψε το πως βρέθηκε να παίζει στον Σασμό. «Μετά τη συμμετοχή μου στις Άγριες Μέλισσες βρέθηκα στον Σασμό», είπε, ενώ έκανε ένα μικρό… spoiler για τη συνέχεια της σειράς. «Θα έχουμε κάποιες εξελίξεις στην υπόθεση του Στεφανή και κάπως θα μπλέξει κι ο Μανωλάκης χωρίς να φταίει ουσιαστικά», αποκάλυψε, γελώντας ο νεαρός ηθοποιός.

Κώστας Νικούλι: Τι λέει ο «Πετρής» για την ηθοποιό σύντροφό του!

Κλείνοντας αποκάλυψε ότι είναι πολύ καλά στην προσωπική του ζωή κι έχει έναν άνθρωπο για να μοιράζεται όλη αυτήν τη χαρά και την επιτυχία που του έφερε η σειρά.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top