Η on air συγκίνηση της Μαρίας Τζομπανάκη: «Η ζωή μου βουρκώνει ολόκληρη»

«Αργήσαμε να καταλάβουμε τον χωρισμό μας με τον Ντίνο Αυγουστίδη»

Μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της διανύει η Μαρία Τζομπανάκη, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική της ζωή.

Μαρία Τζομπανάκη: Οι τρεις γάμοι και η ζωή στη Νέα Υόρκη

Πριν από λίγους μήνες, ο γιος της Ορφέας Αυγουστίδης, της χάρισε ένα εγγόνι. Ο μικρός Αχιλλέας – Κωνσταντίνος όπως θα ονομαστεί, έχει «κλέψει» την καρδιά της διάσημης γιαγιάς του.

Τζομπανάκη: Δεν πίστευα πως θα αγαπούσα κάποιον πιο πολύ απ' τον γιο μου

«Η ζωή μου βουρκώνει ολόκληρη, έχω μεγάλη αδυναμία στο εγγόνι μου. Όταν έμαθα ότι έρχεται το εγγόνι μου σκέφτηκα: “Ο γιος μου θα γίνει πατέρας”. Είπα πως θα ζήσω και θα χαρώ τη ζωή μου. Όταν το παιδί άρχισε να επικοινωνεί και να  μας αναγνωρίζει τώρα που μεγαλώνει είπα πως αυτό το παιδί είναι σαν δικό μου, είναι ο γιος του γιου μου και ξαναζώ τη γέννηση του γιου μου, αλλά το πρώτο μου συναίσθημα ήταν ότι το παιδί μου γίνεται πατέρας», είπε εμφανώς συγκινημένη η ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω».

Η Μαρία Τζομπανάκη αγκαλιά με τον εγγονό της

Η Μαρία Τζομπανάκη αγκαλιά με τον εγγονό της

Για τη μητέρα του και τον ρόλο της γιαγιάς μίλησε και ο γιος της, Ορφέας Αυγουστίδης λέγοντας μεταξύ άλλων: «Είναι κάτι ασύλληπτο, είναι μια πόρτα που τώρα έχει ανοίξει με το εγγόνι. Επιστρέφω στη μαμά Μαρία, είναι άλλο πράγμα! Έχει όλο αυτό που βλέπουμε. Όλο τον δυναμισμό με την περιβολή της μαμάς. Και αγάπη και προστασία και διακριτικότητα και τα φαγητά και όλα».


Η συνεργασία με τον μαμάς και γιου στον «Σασμό»

Φέτος, η Μαρία Τζομπανάκη συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη στη σειρά «Σασμός» όπου υποδύονται τη μητέρα και τον γιο. «Στη σειρά οι ρόλοι μας είναι άλλες προσωπικότητες, πολύ διαφορετικές από την πραγματικότητα, αυτό όμως θα μπορούσε να είναι φρένο. Τις ποιότητές μας όμως τις βάζουμε μέσα γιατί αυτοσχεδιάζουμε κιόλας. Θεωρώ ότι η σχέση μας βοηθάει και στα γυρίσματα γιατί εκτιμάμε ο ένας τον άλλο».

Η Μαρία Τζομπανάκη με τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη


«Αργήσαμε να καταλάβουμε τον χωρισμό μας με τον Ντίνο Αυγουστίδη»

Η τηλεοπτική «Καλλιόπη» αναφέρθηκε και στον πρώτο σύζυγό της και πατέρα του γιου της, Ντίνο Αυγουστίδη με τον οποίο μπορεί να έχουν χωρίσει αλλά οι σχέσεις τους είναι εξαιρετικές.

 Ντίνος Αυγουστίδης-Ορφέας Αυγουστίδης-Μαρία Τζομπανάκη

Ντίνος Αυγουστίδης-Ορφέας Αυγουστίδης-Μαρία Τζομπανάκη

«Αργήσαμε να το καταλάβουμε. Τον αγαπώ πάρα πολύ, είναι ο τέταρτος αδερφός μου. Είμαστε πολύ συνδεδεμένοι. Φαντάσου ότι βγήκα δημόσια και του είπα ένα τραγούδι για να τον αποχαιρετήσω και να κοινοποιήσω στον κόσμο, ναι χωρίσαμε. Ενώ ήμασταν σε διάσταση… Έπρεπε να τελειώνει αυτό» πρόσθεσε η Μαρία Τζομπανάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top