Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η μάχη με τον καρκίνο, τα καλλιστεία και ο σύντροφος

Σε ηλικία 28 ετών διαγνώστηκε με λέμφωμα Hodgkin

Δείτε διάφορες φωτογραφίες της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Τη γνωρίσαμε στις αρχές του 2020 μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks με την ιδιαίτερη φωνή, τις στιλιστικές ανησυχίες και τον εκρηκτικό της χαρακτήρα.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το My Style Rocks

Λίγους μήνες αργότερα έγινε talk of the town τραγουδώντας με τον Τριαντάφυλλο στο J2US και τη μεταξύ τους σχέση να καταλήγει σε… εξώδικα!  

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Απάντησε με μήνυση στον Τριαντάφυλλο

Οι εμφανίσεις της με τον Τριαντάφυλλο στο J2US λίγες, οι αλληλοκατηγορίες στη συνέχεια... πολλές! 

Μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στο… roster του φετινού ριάλιτι επιβίωσης ήταν σίγουρα αυτή της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, της άλλοτε playmate που φέρνει νίκες στην ομάδα των διάσημων. 

Ποια είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

- Είναι 36 ετών κι έχει μεγαλώσει στο Χαϊδάρι.

- Αποφοίτησε από το τεχνικό λύκειο και σπούδασε μακιγιάζ και κομμωτική. 

- Σε ηλικία 18 ετών συμμετείχε στα Playmate, αλλά αποφάσισε να μην ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

- Δέκα χρόνια μετά πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας που την άλλαξε. Διαγνώσθηκε με καρκίνο, κάτι που την έκανε ατρόμητη μπροστά σε κάθε εμπόδιο της ζωής, όπως έχει πει η ίδια.  

Το μήνυμα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για τη μάχη της με τον καρκίνο

- Σήμερα ασχολείται με τον σχεδιασμό κοσμημάτων.

- Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στο Μy Style Rocks στις αρχές του 2020. 

- Παρέμεινε στη δημοσιότητα με τη συμμετοχή της στο J2US και την πολύ κακή σχέση της με τον coach της, Τριαντάφυλλο.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η μάχη που έδωσε με τον καρκίνο

Στα 28 της η ξανθιά καλλονή διαγνώστηκε με λέμφωμα Hodgkin στο τρίτο στάδιο και παραλίγο να χάσει τη ζωή της. .

«Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα της βιοψίας, είχα κάνει αφαίρεση όγκου από τον λαιμό, μου εξήγησαν ότι βρισκόμουν στο τρίτο προχωρημένο στάδιο του λεμφώματος Hodgkin. Ήμουν καλά. Οι γιατροί μου ανακοίνωσαν ότι είχα γρήγορη ανάρρωση επειδή κατά τη διάρκεια της θεραπείας είχα καλή ψυχολογία και αισιόδοξη στάση. Αντιμετώπισα την ασθένεια χωρίς φόβο, με χαμόγελο. Όταν έπεσαν τα μαλλιά μου μια σκέψη ήταν να κυκλοφορώ με περούκα. Τελικά δεν το έκανα. Ακόμη και όταν μου είχε μείνει μόνο μια βλεφαρίδα την έβαφα και αυτήν. Αισθανόμουν όμορφη και αυτό ήταν αρκετό», είχε δηλώσει σχετικά.

«Χαίρομαι που πήγε ο Τριαντάφυλλος στο "Survivor" γιατί θα ήταν άνεργος»

Ο… πόλεμος με τον Τριαντάφυλλο

«Δε μας χαντάκωσε κανένα τραγούδι. Όταν ο παρτενέρ σου είναι κομπλεξικός πώς να πας μπροστά αγάπη μου; Έλα φιλάκια Γαρύφαλλεεε», έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, μια μέρα μετά την αποχώρησή της από το J2US για τον Τριαντάφυλλο που τραγουδούσε μαζί της.  

Στη συνέχεια με βίντεο που ανέβασε στα stories της, τον κατηγόρησε ανοικτά και για απόπειρα ξυλοδαρμού «Θα το αφήσω πίσω μου και αυτό. Πάει πέρασε. Στη ζωή μου, δε δέχομαι καμία μορφή βίας. Δε μου αρέσει το bullying. Καταδικάζω τη βία και ειδικά όταν η βία προέρχεται από άνδρα σε γυναίκα. Έχω, λοιπόν, να καταγγείλω και για αυτό υπάρχουν και μαρτυρίες. Την προηγούμενη εβδομάδα, ο κύριος Τριαντάφυλλος μου έκανε bullying».

Η απάντηση ήρθε από τον δικηγόρο του τραγουδιστή, ωστόσο φαίνεται ότι οι δυο τους τα βρήκαν, λίγο πριν εκείνος συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης στις αρχές του 2021. 

Η προσωπική ζωή, ο σύντροφος και τα ταξίδια

Μπορεί η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media με τα... καυτά της ενσταντανέ, ωστόσο είχε αποφασίσει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η παίκτρια του My Style Rocks που νίκησε τον καρκίνο

Η ίδια έχει αποκαλύψει, βέβαια, πως βρίσκεται σε σχέση και πως είναι πολύ ερωτευμένη παρόλα αυτά δε μας έχει δείξει ποτέ το πρόσωπο του συντρόφου της. Οι δύο τους απολαμβάνουν όμορφες στιγμές μαζί ενώ κάνουν πολλά ταξίδια σε ονειρεμένους προορισμούς, όπως στην Ιταλία και τις Μαλδίβες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top