Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Απάντησε με μήνυση στον Τριαντάφυλλο

Όσα είπε ο συνήγορος της στη Φαίη Σκορδά

Στις δικαστικές αίθουσες θα οδηγηθούν ο Τριαντάφυλλος και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, μετά τις αλληλοκατηγορίες που αντάλλαξαν την περασμένη εβδομάδα.

Δικηγόρος Τριαντάφυλλου: «Αφού δε ζητά συγγνώμη προχωράμε με αγωγή»

Η κόντρα που ξεκίνησε αμέσως μετά την αποχώρησή τους από το J2US πήρε αρκετά μεγάλες διαστάσεις, με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να κατηγορεί τον τραγουδιστή για απόπειρα ξυλοδαρμού. Η απάντησή του ήρθε μέσω του δικηγόρου του και της αγωγής που κατέθεσε εναντίον του.

Τριαντάφυλλος Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Τριαντάφυλλος: Το εξώδικo στις κατηγορίες της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Ωστόσο, σήμερα το πρωί, ο συνήγορoς του πρώην μοντέλου, Μιχάλης Καρκούλιας μίλησε στο «Πρωινό», δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Όπως είδατε και στην ανάρτησή της η Ευρυδίκη εξέφρασε την άποψή της και τα όσα έχει δηλώσει για όσα έχει ζήσει και συνέβησαν με τον κύριο Χατζηνικολάου (σ.σ. αυτό είναι το επώνυμο του Τριαντάφυλλου). Δεν υπάρχει βάση αναίρεσης και ιδίως να ζητήσει και συγγνώμη».

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε: «Η κυρία Παπαδοπούλου ποτέ δεν ισχυρίστηκε ότι την χτύπησε ο κύριος Χατζηνικολάου», επιβεβαιώνοντας ότι οι κατηγορίες της είχαν να κάνουν με απόπειρα ξυλοδαρμού.

Τριαντάφυλλος: «Αν την είχα χτυπήσει, δε θα είχε πάει στην αστυνομία;»

Στην ερώτηση αν η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» κινηθεί νομικά εναντίον του Τριαντάφυλλου, είπε: «Όπως εξελίσσονται τα πράγματα με τον κύριο Χατζηνικολάου και τις ενέργειες που έχει κάνει, δε διαβλέπω δυνατότητα κάποιας εξωδικαστικής διευθέτησης της διαφοράς. Η υπόθεση θα ακολουθήσει την οδό της δικαιοσύνης» και κατέληξε: «Αμφότερες οι ενέργειες της αγωγής και μήνυσης στον κύριο Χατζηνικολάου γιατί αυτές οι περιπτώσεις αποτελούν και αδικήματα ποινικώς κολάσιμα και αδικοπραξίες που επιφέρουν αγωγή και αποζημίωση για ηθική βλάβη και τα λοιπά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top