Δικηγόρος Τριαντάφυλλου: «Αφού δε ζητά συγγνώμη προχωράμε με αγωγή»

Η κόντρα με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν έχει τέλος!

Στα δικαστήρια φαίνεται πως θα λύσουν τελικά τις διαφορές τους ο Τριαντάφυλλος και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. 

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Το μήνυμα στην Καινούργιου για τον Τριαντάφυλλο

Το ζευγάρι που αποχώρησε από το τελευταίο live του J2US έχει έρθει σε έντονη κόντρα με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να κατηγορεί τον Τριαντάφυλλο για απόπειρα ξυλοδαρμού κι εκείνο να απαντά με τη σειρά του με εξώδικο μέσω του δικηγόρου του.

Τριαντάφυλλος Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Τριαντάφυλλος: «Αν την είχα χτυπήσει, δε θα είχε πάει στην αστυνομία;»

Ο τραγουδιστής είχε αρχικά ζητήσει από την πρώην παρτενέρ του στον διαγωνισμό να ανακαλέσει και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για όσα είπε εις βάρος του. Η άρνησή της όμως, τον οδήγησε στο να προχωρήσει, μέσω του συνηγόρου του σε μήνυση και αγωγή κατά της.

Τριαντάφυλλος: Το εξώδικo στις κατηγορίες της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

«Μετά το εξώδικο που κοινοποιήθηκε σήμερα στην κυρία Παπαδοπούλου, δεν έχουμε την οφειλόμενη συγγνώμη, την οποία περιμέναμε κι αυτό δεν μας αφήνει άλλη επιλογή από το να κινηθούμε εναντίον της με μήνυση και αγωγή ενώπιων των ποινικών και αστικών δικαστηρίων», αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του Τριαντάφυλλου, Στέλιος Σούρλας στην εκπομπή ‘’Happy Day’’.

«Ο εντολέας μου έχει δεχτεί πολλά μηνύματα συμπαράστασης και αυτό δείχνει ότι ο κόσμος δεν πιστεύει τις συκοφαντίες. Το εξώδικο είχε αυτό το νόημα, να ζητήσει συγγνώμη η Παπαδοπούλου. Θα μπορούσαμε απευθείας να προχωρήσουμε σε μια μήνυση. Επειδή ο πελάτης μου δεν είναι δικομανής τον συμβούλεψα και εγώ να κάνει το εξώδικο», πρόσθεσε ο κ. Σούρλας.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top