Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Το μήνυμα στην Καινούργιου για τον Τριαντάφυλλο

Θέλει την αποκατάσταση της αλήθειας

Το πρωί της Τρίτης, ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όπου απάντησε για όσα τον κατηγορεί η πρώην παρτενέρ του στο J2US, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Τριαντάφυλλος: «Αν την είχα χτυπήσει, δε θα είχε πάει στην αστυνομία;»

Όπως ήταν αναμενόμενο το πρώην μοντέλο, λίγη ώρα μετά έδωσε τις δικές τους απαντήσεις μέσω Instagram.

Η ξανθιά καλλονή, απευθύνθηκε στην Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της, τονίζοντας ότι όπως έλεγε και στο βίντεό της στο Instagram, ο Τριαντάφυλλος δεν τη χτύπησε αλλά πήγε να τη χτυπήσει.

«Αγαπητή Κατερίνα Καινούργιου και αξιοσέβαστο πάνελ του Ευτυχείτε, ουδέποτε ανέφερα πως ο κύριος Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου με χτύπησε. Εννοείται πως αν με είχε χτυπήσει δεν θα ήμουν κουτή να συνεχίσω μαζί του στο show. Για ποιον λόγο λοιπόν ειπώθηκε σήμερα πως δεν με έδειρε ποτέ και πως αν με είχε δείρει θα είχε μαθευτεί. Σας αναρτώ ξανά τις δηλώσεις μου», έγραψε η Ευρυδίκη και στη συνέχεια πόσταρε ξανά τα βίντεο που ανέφερε το περιστατικό που συνέβη ανάμεσα σε εκείνη και τον τραγουδιστή.

Τριαντάφυλλος: Το εξώδικo στις κατηγορίες της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Ακόμα, διευκρίνησε κι όλα όσα συνέβησαν με την παραγωγή του «My Style Rock»  μετά την οικειοθελή αποχώρησή της.

«Υπήρξε και αναφορά για το περιστατικό με το αυτοκίνητό μου. Ουδέποτε έχω αναφέρει ότι μου έκοψαν τα φρένα. Απομάκρυναν τα κλειδιά και νέκρωσε το αμάξι μου, Υπάρχει αναφορά καταγεγραμμένη στην Ελλάς γιατί ήρθε η τροχαία τότε, η οποία έφερε και τα κλειδιά. Ζητώ την αποκατάσταση της αλήθειας Ευτυχείτε και Κατερίνα Καινούργιου και την αποκατάσταση των λεγομένων μου», έγραψε.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top