Κωνσταντίνος Αργυρός: Περήφανος για την αδελφή του!

Το συγκινητικό μήνυμα του τραγουδιστή

Δείτε το απόσπασμα από τη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Αργυρού

Με ένα συγκινητικό post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Κωνσταντίνος Αργυρός εξέφρασε τον θαυμασμό του και δημόσια στην αδελφή του.

Ο τραγουδιστής γεννήθηκε στις 21 Μαΐου 1986, στο Ίλιον της Αθήνας, και με τα αδέρφια του Κατερίνα και Παύλο είναι τρίδυμα και μάλιστα είναι τα πρώτα «παιδιά του σωλήνα» στην Ελλάδα.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Δείτε το μοντέρνο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι

Η αδελφή του είναι δικηγόρος και ο Κωνσταντίνος Αργυρός όπως έκανε γνωστό μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εξέδωσε το πρώτο της βιβλίο.

Ο περήφανος αδελφός δημοσιοποίησε με μία φωτογραφία το βιβλίο της αδελφής του και έγραψε:

«Είμαι πολύ περήφανος για την αδερφούλα μου που σήμερα εκδίδει το βιβλίο της «Νομικά Ζητήματα Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας» στις Εκδόσεις Σάκκουλα τον κορυφαίο εκδοτικό οίκο νομικών βιβλίων στην Ελλάδα και με την στήριξη των Βασίλη Αποστολόπουλο και Παύλο Ευθυμίου πρωτεργατών της Ένωσης Ελλήνων Επιχειρηματιών. Το βιβλίο μιλάει για την κοινωνική και την βιώσιμη επιχειρηματικότητα που συμβάλλει ενεργά στην αντιμετώπιση κοινωνικών και περιβαντολλογικων προβλημάτων και αφορά όλους εμάς που σκεφτόμαστε το επιχειρείν και την βιωσιμότητα και θέλουμε να μάθουμε για αυτό. Το βιβλίο είναι διαθέσιμο στα καταστήματα και στο e-shop των εκδόσεων Σάκκουλα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top