Γιώργος Αμούτζας: «Έχασα ρόλο στις Άγριες Μέλισσες μέσα από τα χέρια μου»

Η συνέντευξη που έδωσε ο «Νικηφόρος» από τον Σασμό

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιώργου Αμούτζα

Έχει έναν από τους βασικούς ρόλους στην επιτυχημένη σειρά Σασμός του Alpha κι ένα τεράστιο γκελ στον κόσμο μόλις στα 25 του χρόνια

Γιώργος Αμούτζας: Η ηλικία, ο διάσημος νονός, η σύντροφος και το τραγούδι

Ο λόγος για τον Γιώργο Αμούτζα που το βράδυ της Δευτέρας, καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, μίλησε για τη σειρά από την οποία κατάφερε φέτος να ξεχωρίσει τηλεοπτικά.

Ο νεαρός ηθοποιός αποκάλυψε στο The 2Night Show πως πέρασε από οντισιόν για τις Άγριες Μέλισσες και μάλιστα... πέντε φορές, μέχρι που ο ρόλος δόθηκε τελευταία στιγμή σε κάποιον άλλον ηθοποιό

Γιώργος Αμούτζας Γρηγόρης Αρναούτογλου

Ο Γιώργος Αμούτζας με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Είναι λίγο ελληνικό φαινόμενο, όταν στενοχωρηθούμε για έναν ρόλο που πιθανόν δεν τον πήραμε και τον πήρε κάποιος άλλος, αυτομάτως να ψάχνουμε να βρούμε τι άλλο έφταιγε πέρα από εμάς. Εμείς όμως δεν ευθυνόμαστε ποτέ. Γιατί δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτόν τον ρόλο τον ήθελα πολύ, αλλά δεν έκατσε και δεν έγινε», δήλωσε αρχικά. 

Γιώργος Αμούτζας: Επέλεξε να έχει διαφορετικό επίθετο από τον πατέρα του

«Έχασα πολλούς ρόλους και στενοχωρήθηκα. Έχασα ρόλο μέσα από τα χέρια μου, μετά από πέντε οντισιόν, ήμουν με το στυλό στο χέρι να υπογράψω για τις Άγριες Μέλισσες και τελευταία στιγμή αυτός ο ρόλος δόθηκε σε έναν εξαιρετικό ηθοποιό. Κάθισα και τον είδα στη σειρά μετά κι είπα ότι είναι πολύ καλός. Μπράβο του», είπε ο Γιώργος Αμούτζας καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top