Γιώργος Θεοφάνους: Ο καβγάς με τον Καρβέλα και ο λόγος που δεν ξαναμίλησαν

Όσα είπε ο μουσικοσυνθέτης στην εκπομπή «Ανοιχτά»

Εξομολογητική διάθεση είχε ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος κάθισε απέναντι από την Αννίτα Πάνια και αποκάλυψε για ποιον λόγο έχει τσακωθεί με τον Νίκο Καρβέλα.

Γιώργος Θεοφάνους: Ο κορωνοϊός του χτύπησε την πόρτα

«Ήταν ο έρωτας μου η Άννα Βίσση αλλά δεν έχουμε κάνει τραγούδια μαζί. Μας άφησε ο Νίκος Καρβέλας και είναι μια μεγάλη ιστορία αυτή. Μάλιστα, ήταν και δική του ιδέα. Βρεθήκαμε πριν αρκετά χρόνια στη γιορτή του, με φώναξε στο καμαρίνι της Άννας και ήταν πολύ ειλικρινής και πολύ ντόμπρος. Μου είπε «μόνο εσύ μπορείς να κάνεις την Άννα» και του απάντησα «ευχαριστώ πολύ, σε τρεις μήνες επειδή η Άννα είναι στο μυαλό μου σαν όνειρο». Σε τρεις μέρες με πήρε και μου είπε «που είναι τα τραγούδια;». Σε μια βδομάδα πάλι με πήρε. Σήμερα δε μιλάμε με τον Νίκο, έχουμε κάνει έναν πολύ μεγάλο καβγά και από τότε δεν έχουμε ξαναμιλήσει. Τσακωθήκαμε γιατί δεν του έφερα τραγούδια για την Άννα, δεν τα τελείωσα ποτέ και δεν προλάβαμε να τα κάνουμε. Είναι η πρώτη φορά που το λέω αυτό και ελπίζω να μη δει την εκπομπή» ανέφερε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης στην εκπομπή «Ανοιχτά».

Γιώργος Θεοφάνους

«Μπορεί να μη θυμάται τον καβγά που με έβριζε και φώναζε. Εγώ αλήθεια κρατήθηκα, αλλά γιατί; Γιατί ήμουν έξω, πάρκαρα το αυτοκίνητο κάπου στη Χαμοστέρνας και βγήκα έξω ενώ πήγαινα σε μασκέ πάρτι και στο ορκίζομαι πως ήμουν ντυμένος Μιμή Ντενίση! Στο λέω αλήθεια! Με μαύρη περούκα και γούνα, σαν μια διαφήμιση που έκανε τότε η Μιμή. Με πήρε λοιπόν ο Καρβέλας και φώναζε! Σταμάτησα το αυτοκίνητο, βγήκα έξω, έβγαλα τα τακούνια… Που να ‘ξερε ο Νίκος ότι στην άλλη άκρη του τηλεφώνου ήταν ο άλλος ντυμένος Μιμή Ντενίση! Δηλαδή δεν υπήρχε περίπτωση, θα γέλαγε καταρχήν και δεν θα τσακωνόμασταν ποτέ. Το μαθαίνει όμως τώρα», πρόσθεσε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top