Kate Midletton: Έγινε 40 ετών και φωτογραφήθηκε ως σύγχρονη βασίλισσα

Τα γενέθλια πορτρέτα της

Τα 40ά γενέθλιά της γιόρτασε την Κυριακή η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Kate Midletton. Το Παλάτι του Κένσινγκτον κυκλοφόρησε τρία εκπληκτικά νέα πορτρέτα της με αιθέρια φορέματα Alexander McQueen, από τον φακό του Paolo Roversi για να την τιιμήσει!

Πρίγκιπας William- Kate Middleton: Αποχαιρέτησαν το 2021 με μία φωτογραφία

Η πρώτη δείχνει την Kate σε ένα ασπρόμαυρο πορτρέτο να κοιτάζει μακριά φορώντας μια αιθέρια λευκή τουαλέτα, με τα μακριά μαλλιά της να κυματίζουν. Σε αυτό το πορτρέτο φοράει μαργαριταρένια σκουλαρίκια που κάποτε ανήκαν στην πριγκίπισσα Νταϊάνα:

Στο δεύτερο πορτρέτο η Kate φοράει ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα Alexander McQueen με έναν ώμο, και χαμογελάει με αυτοπεποίθηση στην κάμερα. Τα σκουλαρίκια της προέρχονται από τη συλλογή της Βασίλισσας Ελισάβετ. 

Το τρίτο πορτρέτο, είναι πιο χαλαρό εστιάζοντας στο πρόσωπο της Kate, η οποία φοράει ένα λευκό φόρεμα με βολάν και κοιτάζει την κάμερα χαμογελώντας. Και οι τρεις φωτογραφίες τραβήχτηκαν στο Kew Gardens του Λονδίνου.

Αυτές οι φωτογραφίες σηματοδοτούν μια ιδιαίτερα λαμπερή στιγμή για τη Δούκισσα, η οποία είναι η μελλοντική βασίλισσα της Αγγλίας, με τα πορτρέτα της να θυμίζουν μια μοντέρνα εκδοχή των επίσημων πορτρέτων της Βασίλισσας Ελισάβετ και της Πριγκίπισσας Μαργαρίτας κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του 1940 και του 1950.

Στο τρίτο κατά σειρά πορτρέτο, η Κέιτ τιμά την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Όσο για την επιλογή του σχεδιαστή Alexander McQueen η Κέιτ έχει δείξει την προτίμησή της σε αυτόν, αφού αυτός ήταν που σχεδίασε το νυφικό της στον γάμο της με τον πρίγκιπα Oυίλιαμ το 2011.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top