Σόλων Τσούνης: «Ήταν μια δύσκολη μέρα, αλλού πατούσα κι αλλού βρισκόμουν»

Όσα είπε ο ηθοποιός για τον χαμό του πατέρα του

Δείτε βίντεο για τον Σόλωνα Τσούνη από τη Φωλιά των Κου Κου

Είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος κι ένας από τους αγαπημένους των γυναικών, που τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον ρόλο του «Διονύση» στη σειρά Το Σόι Σου.

Γενέθλια για τον Σόλωνα Τσούνη – Πόσα κεράκια έσβησε;

Ο λόγος για τον Σόλωνα Τσούνη, ο οποίος μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν για την απώλεια του πατέρα του και πως ένιωσε που έπρεπε να δουλεύει παράλληλα.

Η ανάρτηση του ηθοποιού για «καλή χρονιά»

Στην ερώτηση πώς γίνεται κάποιος να παίζει στο θέατρο αμέσως μετά τον χαμό του γονιού του, απάντησε: «Ναι, έχασα πριν έξι χρόνια τον μπαμπά μου, ήταν άρρωστος. Το ίδιο βράδυ πήγα κι έπαιξα. Η αλήθεια είναι ότι μου είχε προταθεί από το θέατρο να μη γίνει η παράσταση αλλά επειδή είχα κανονίσει όλα τα διαδικαστικά, τους είπα ότι θα πάω κανονικά».

Γνωστός Έλληνας ζεν πρεμιέ έγινε νονός για πρώτη φορά

«Ήταν μια δύσκολη μέρα, δεν τη θυμάμαι και πολύ καλά, αλλού πατούσα κι αλλού βρισκόμουν. Παρ’ όλα αυτά, το θέατρο έχει τη μαγική ικανότητα να σε μεταφέρει αλλού και να βγαίνεις από τον εαυτό σου. Τελικά μου έκανε καλό καθώς αποφόρτισε λίγο την ψυχολογία μου. Θυμάμαι ότι ήμουν πολύς βαρύς και στενοχωρημένος αλλά για δύο ώρες σκεφτόμουν μόνο τον ρόλο μου. Το ίδιο με βοήθησε και η σειρά που έπαιζα, καθώς όλοι από το Σόι Σου ήταν για εμένα μια μεγάλη αγκαλιά. Είναι η λεγόμενη εργασιοθεραπεία, που σε αυτές τις καταστάσεις βοηθάει», συμπλήρωσε ο Σόλων Τσούνης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top