«Συγνώμη Khloe»: Το DNΑ αποκάλυψε ότι ο Tristan έχει κι άλλο παιδί!

Ο πρώην σύντροφος της Khloe Kardashian είχε σχέση με γυμνάστρια

Φωτογραφίες του Tristan Thompson και της Khloe Kardashian

O μπασκεμπολίστας Tristan Thompson αποκάλυψε μέσω δύο stories στο Instagram τα αποτελέσματα του τεστ DNA που έκανε το αγοράκι που έφερε στη ζωή πριν από λίγες ημέρες η personal trainer Maralee Nichols.

Η Khloe Kardashian μιλάει για την απιστία του Tristan Thompson

Ο 30χρονος παίκτης του NBA επιβεβαίωσε έπειτα από το τεστ DNA ότι το παιδί που κυοφορούσε η γυμνάστρια αποδείχτηκε πως είναι γιος του. 

Με δύο δημοσιεύσεις στο Instagram, ο Tristan Thompson παραδέχτηκε ότι έγινε πατέρας για ακόμη μία φορά, ενώ ζήτησε δημόσια συγνώμη από την 37χρονη Khloe Kardashian -με την οποία έχει αποκτήσει ένα κοριτσάκι- την οποία απάτησε, αφού την ίδια περίοδο που είχε σεξουαλικές σχέσεις με την personal trainer έβγαινε και μαζί της.

«Σήμερα, το τεστ DNA αποκάλυψε πως έχω αποκτήσει ένα παιδί με την Maralee Nichols. Παίρνω την πλήρη ευθύνη για τις πράξεις μου. Τώρα που η πατρότητα έχει πιστοποιηθεί, θα μεγαλώσω με αγάπη τον γιο μου. Ζητώ συγνώμη από καρδιάς σε όποιον πλήγωσα ή απογοήτευσα σε όλο αυτό, τόσο δημόσια όσο και ιδιωτικά», τόνισε ο Tristan, επιβεβαιώνοντας τη σχέση με την 31χρονη Nichols και συνέχιζε ζητώντας συγνώμη από την Khloe.

 

 

O Tristan Thompson απάτησε ξανά την Khloe Kardashian-Έξαλλη η οικογένεια

«Khloé, δε σου αξίζει αυτό, δεν σου αξίζει η ταπείνωση και ο πόνος που σου έχω προκαλέσει, δεν σου αξίζει ο τρόπος που σου φέρθηκα. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για σένα και σε αγαπώ, ανεξάρτητα από το τι μπορεί να πιστεύεις», συμπλήρωσε ο παίκτης του ΝΒΑ.

 

 

Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα σε Tristan και Nichols

Ο Tristan Thompson είχε αρνηθεί ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με τη Nichols στην Καλιφόρνια, υποστηρίζοντας ότι η «μόνη» πιθανή ημερομηνία σύλληψης του παιδιού είναι η 13η Μαρτίου 2021 όταν βρισκόταν στο Τέξας για τα γενέθλιά του.

«Δεν είχαμε ραντεβού με την παραδοσιακή έννοια σε καμία στιγμή. Δεν υπήρχε φαγητό σε εστιατόρια, σινεμά, ταξίδια ή οποιαδήποτε άλλη ένδειξη φυσιολογικής σχέσης», είπε ο μπασλκετμπολίστας στο δικαστήριο: «Υπήρχαν μόνο Snapchat του “πού” και “τι ώρα” θα βρισκόμασταν και ποια ξενοδοχεία θα χρησιμοποιούσαμε».

Khloe Kardashian: Πετάει από το σπίτι ό,τι θυμίζει τον άτακτο Tristan

Σε μια μακροσκελή δήλωση που εκδόθηκε τον περασμένο μήνα, η Nichols αμφισβήτησε τον ισχυρισμό του Thompson ότι το παρελθόν τους «βασιζόταν μόνο στο σεξ».

 

«Δεν ήταν περιστασιακό σεξ. Ο Tristan και εγώ επικοινωνούσαμε καθημερινά και μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Βλεπόμασταν πολλές φορές τον μήνα», είπε εκείνη, αρνούμενη ότι επικοινωνούσαν αποκλειστικά μέσω του Snapchat.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top