Ζήνα Κουτσελίνη: Χαλαρή βόλτα με φίλους στα βόρεια προάστια

Απόλαυσε την όμορφη ημέρα κάνοντας ψώνια σε εμπορικό κέντρο

Η συνέντευξη της Ζήνας Κουτσελίνη στον Νίκο Μουτσινά

Η Ζήνα Κουτσελίνη, την οποία γνωρίζουμε και παρακολουθούμε χρόνια από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», απαθανατίστηκε πρόσφατα στα βόρεια προάστια να απολαμβάνει χαλαρές στιγμές με φίλους. 

Συγκινεί η Ζήνα Κουτσελίνη: «Ότι αγάπησα “έφυγε” νωρίς»

Χαλαρές στιγμές για τη Ζήνα Κουτσελίνη, πίνοντας καφέ και συζητώντας με φίλους της (φωτογραφία NDP)

Η γνωστή δημοσιογράφος ξέκλεψε λίγο χρόνο από την απαιτητική της καθημερινότητα και μοιράστηκε χαλαρές στιγμές με φίλους της. Επισκέφθηκε γνωστό εμπορικό κέντρο στα βόρεια προάστια, έκανε τα ψώνια της, συνάντησε φίλους της και πήγαν για καφέ. 

Γενικότερα, η ίδια έχει φροντίσει να κρατάει μακριά από τη δημοσιότητα την προσωπική της ζωή. Άλλωστε, όσοι γνωρίζουν τη Ζήνα Κουτσελίνη ξέρουν πως είναι άνθρωπος που θέλει να μιλάει με… αλήθειες, χτίζοντας μία ειλικρινή σχέση με το τηλεοπτικό κοινό.

Εξώδικο της μητέρας και της αδερφής Καραϊβάζ στη Ζήνα Κουτσελίνη

Η δημοσιογράφος Ζήνα Κουτσελίνη βρέθηκε στα βόρεια προάστια για ψώνια και να συναντήσει φίλους της (φωτογραφία NDP)

Προ ολίγων ημερών η γνωστή δημοσιογράφος έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Νίκο Μουτσινά και τα είπε όλα! 

Με ποιο κριτήριο έχει «χτίσει» όλους τους παρουσιαστές που έχουν περάσει από τα χέρια της; «Άμα δε σε γουστάρω δεν κάθομαι ούτε ένα λεπτό μαζί σου ούτε να δουλέψω, ούτε να σου πω να βγεις μπροστά. Με τίποτα» δήλωσε αρχικά η παρουσιάστρια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

 Η Ζήνα Κουτσελίνη έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Νίκο Μουτσινά και τα είπε όλα!

Τι πρέπει να έχει ένα πρόσωπο για να ασχοληθεί με την τηλεόραση; «Κατά τη γνώμη μου να είναι ο εαυτός του. Να μπορεί, αυτό που είναι στην παρέα να το βγάλει και προς τα έξω. Αν δεν μπορεί, ας κάτσει σπίτι του με τον άλλον που τον διασκεδάζει, να κάνει καλή παρέα. Αλήθεια είναι αυτό που σου λέω και είναι πέρα για πέρα αληθινό. Όσοι είναι σήμερα στην τηλεόραση κάνουν καλή παρέα» ανέφερε.

Ζήνα Κουτσελίνη: Η μπηχτή για τον Λάτσιο και η αγάπη στη Σκορδά

Όσο για τα καινούργια πρόσωπα που έχει ξεχωρίσει είπε: «Για τη Δανάη Μπάρκα το έλεγα κι από πέρυσι. Ήμουν από τις λίγες. Γιατί οι περισσότεροι έβλεπαν τα χαμηλά νούμερα κι έλεγαν 'σιγά, λάθος επιλογή'. Αλλά πάνε όλα και με το κανάλι. Αν το κανάλι είναι χαμηλά, θα είσαι χαμηλά. Αν ξεχωρίζει το κανάλι που βρίσκεσαι, ανεβαίνεις [...] Δεν κάνουν όλοι για όλα πάντως. Δεν κάνουν όλοι για πρωινό, κάποιος μπορεί να είναι αλλού καλύτερος».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top