Χριστίνα Μπόμπα: Η απάντηση για την υπερπροβολή στα social media

Ο Σάκης Τανιμανίδης, τα δίδυμα και οι φωτογραφίες στο Instagram

Η χρονιά που αφήσαμε πίσω μας πριν από λίγες μέρες σίγουρα θα μείνει αξέχαστη στη Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη, καθώς τους επιφύλασσε το πιο όμορφο δώρο που δεν είναι άλλο από τη γέννηση των δίδυμων κοριτσιών τους.

 

 

Μπόμπα - Τανιμανίδης: Οι πρώτες εικόνες από το νέο τους σπίτι

Η γνωστή influencer ήταν η σημερινή καλεσμένη της εκπομπής «Πρωινό». Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη περιέγραψε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα την καθημερινότητά της, η οποία άλλαξε ριζικά από τη στιγμή που ήρθαν στον κόσμο οι κόρες της. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη νέα τους ζωή με τον παρουσιαστή μετά την απόφασή τους να μετακομίσουν σε ένα μεγαλύτερο σπίτι που να χωράει ολόκληρη την οικογένεια.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

 

Σάκης Τανιμανίδης: Το βίντεο στο Τik Tok με τις δίδυμες που έγινε viral

Η ίδια συχνά δημοσιεύει στα κοινωνικά δίκτυα στιγμές από την ιδιωτική της ζωή σε βαθμό που ορισμένες φορές θεωρείται υπερβολικό, με αποτέλεσμα να γίνεται αποδέκτρια αρνητικών σχολίων.

«Σίγουρα αυτό θέλουμε, αυτό κάνουμε και ο καθένας πρέπει να κάνει αυτό που θέλει κι αυτό που αισθάνεται, εφόσον δεν προσβάλλει και δεν ενοχλεί κάποιον άλλον, δεν έχει λόγο να ακούσει τον άλλον… Ο καθένας έχει άποψη για εμένα, για τον Σάκη, για εσάς, για όλους… Αυτό που θεωρεί υπερπροβολή κάποιος για μένα δεν είναι υπερπροβολή, αλλά μία φυσιολογική χρήση των social media ενός ζευγαριού που είναι ενεργό», είπε αρχικά η Χριστίνα Μπόμπα.

«Όταν δηλαδή είμαι όλη μέρα με τα μωρά μου, θα δείξω τα μωρά μου. Όταν ήμουν όλη μέρα στη δουλειά μου, θα δείξω τη δουλειά μου. Είναι μία συνέχειά μου, ένας τρόπος έκφρασης, έχω άμεση επικοινωνία με τον κόσμο που με ακολουθεί. Τώρα πια γυναίκες που είναι αντίστοιχη θέση με εμένα, πιο πριν γυναίκες που ήθελαν να ταξιδέψουν… Ανάλογα με το τι ασχολούμαι, υπάρχει επικοινωνία και αυτό εμένα μου αρέσει, αλλά και στον Σάκη» συμπλήρωσε στη συνέχεια. «Γενικά δεν είμαστε άνθρωποι που είμαστε κλειστοί. Είμαστε πολύ ανοιχτοί», κατέληξε η όμορφη μανούλα. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top