Η Μαρίνα Ασλάνογλου αποκαλύπτει: «Έφευγα μαύρη από το θέατρο»

Η ηθοποιός μίλησε για την τραυματική εμπειρία που είχε με συνάδελφό της

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Μαρίνας Ασλανόγλου

Στον απόηχο του ελληνικού #MeToo η Μαρίνα Ασλάνογλου μίλησε ανοιχτά για την κακοποιητική συμπεριφορά που βίωσε παλιότερα στο θέατρο

Μαρίνα Ασλάνογλου: Η συμβουλή του συζύγου της για τον ρόλο της δικαστή

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε στο Πρωινό τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου συγκινήθηκε μιλώντας για την άσχημη εμπειρία που είχε στο θέατρο

«Μου αποσπούσε την προσοχή συνέχεια. Ήμουν πιο μικρή τότε και νιώθεις ότι κάποια πράγματα είναι φυσιολογικά κι ότι έτσι είναι στον χώρο μας, αλλά δεν είναι έτσι. Δεν είναι φυσιολογικό να έχεις υποστεί αυτό το bullying, αυτή την ψυχολογική πίεση πάνω στη σκηνή την ώρα που εσύ ως ηθοποιός ερμηνεύεις κι είσαι εκτεθειμένος, να υπάρχει ένας άνθρωπος που μπαίνει μέσα στην ψυχή σου και προσπαθεί να σε αποσυντονίσει, να σε στεναχωρήσει, να σε πληγώσει», είπε αρχικά. 

Μαρίνα Ασλάνογλου: Η τρυφερή ανάρτηση για την επέτειο του γάμου της

«Εγώ έφευγα μαύρη από το θέατρο. Έκλαιγα. Το αντιμετώπισα μόνη μου, το διαχειρίστηκα. Έμεινα στη δουλειά. Έδωσα αρκετές ευκαιρίες για να δω αν αυτό ήταν όντως τυχαίο περιστατικό ή γίνεται επί τούτου. Όταν κατάλαβα ότι γίνεται επί τούτου… Δεν μπορώ να εξηγήσω το γιατί. Μπορεί να περνούσε μια φάση ο άνθρωπος εκείνη την περίοδο. Ένιωθε ανταγωνισμό με εμένα παρόλο που ήταν άντρας; Δεν ξέρω...», συμπλήρωσε η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top