Κύπριος ζεν πρεμιέ: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν καθηγητής μου»

Όσα είπε ο ηθοποιός για τον προφυλακισμένο σκηνοθέτη

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή Super Κατερίνα

Έγινε γνωστός πριν από λίγα χρόνια μέσα από τη συμμετοχή του στο Μπρούσκο του Ανδρέα Γεωργίου και στη συνέχεια στο Έλα στη θέση μου του Alpha.

Ζεν πρεμιέ αποκάλυψε ότι έχει να κάνει σχέση εδώ και 13 χρόνια

Ο λόγος για τον Μαρίνο Κόνσολο που το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο ξεκίνημα του στην υποκριτική, αλλά και τη συνάντησή του με τον Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς υπήρξε καθηγητής του στη δραματική σχολή για τρία χρόνια.

Μαρίνος Κόνσολος

Ο Μαρίνος Κόνσολος αποφοίτησε από το Εθνικό Θέατρο το 2010

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά: «Τελείωσα τη σχολή του Εθνικού θεάτρου το 2010 και είχα για τρία χρόνια καθηγητή τον Δημήτρη Λιγνάδη. Εγώ τον έβλεπα σαν καθηγητή μου, ήμουν και 20 χρονών. Ό,τι και να γινόταν, μπορεί αργότερα περνώντας τα χρόνια, να αντιλαμβανόμασταν πως το τάδε πράγμα ήταν κάτι άλλο».

«Κάναμε παρέα με τον Λιγνάδη ένα διάστημα, ήξερα για τις προτιμήσεις του»

«Σημασία έχει πως τότε εμείς όλοι -γιατί το συζητάμε όλα τα παιδιά- τα αντιλαμβανόμασταν όλα σαν διδακτική ύλη», αποκάλυψε στη συνέχεια.

«Για όλους ακούγονται πάρα πολλά, χωρίς να ξέρεις σίγουρα πράγματα δεν μπορείς να πεις κάτι. Όταν μαθαίνεις όμως κάτι, αρχίζει το μυαλό σου και πάει πίσω», συμπλήρωσε ο Μαρίνος Κόνσολος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top