«Κάναμε παρέα με τον Λιγνάδη ένα διάστημα, ήξερα για τις προτιμήσεις του»

Όσα είπε ταλαντούχα ηθοποιός για τη συνεργασία τους

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Μαρίνας Ψάλτη στην εκπομπή Πάμε Δανάη!

Είναι πολύ ταλαντούχα, έχοντας αποφασίσει το τελευταίο διάστημα να αφοσιωθεί στη μεγάλη της αγάπη, το θέατρο.

«Άνθρωποι που επικρίνουν Λιγνάδη-Φιλιππίδη, φέρονται και οι ίδιοι απαίσια»

Ο λόγος για τη Μαρίνα Ψάλτη που το πρωί της Τρίτης μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη! για την πορεία της στον χώρο της υποκριτικής. Σε κάποιο σημείο της συνέντευξή της, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Δημήτρη Λιγνάδη

Μαρίνα Ψάλτη

Άκρως αποκαλυπτική η Μαρίνα Ψάλτη στον Άρη Καβατζίκη

«Ήξερα τις ερωτικές του προτιμήσεις κι ο καθένας κάνει ό,τι θέλει στη ζωή του. Αλλά ως προς τα άλλα, τα πολύ σκοτεινά, θα αποφασίσει η δικαιοσύνη. Έχω κάνει παρέα με τον Δημήτρη Λιγνάδη ένα διάστημα, μετά δεν ταιριάζαμε και δεν κάναμε πλέον παρέα. Όταν ήρθε στο φως η ιστορία του ένιωσα άσχημα... αμήχανα», ανέφερε η Μαρίνα Ψάλτη για την περίοδο που υπήρξε φίλη με τον Λιγνάδη. 

Πέγκυ Τρικαλιώτη για Φιλιππίδη και Λιγνάδη: «Σταμάτησε η ψυχή μου για λίγο»

Για τις καταγγελίες που τον οδήγησαν στη φυλακή, η ηθοποιός αποκάλυψε και ποια ήταν η πρώτη της αντίδραση: «Μεγάλη στενοχώρια κι οργή μέχρι που κάποια στιγμή είπα πως οι επιλογές μας μάς καθορίζουν. Αν αυτό που εγώ θεωρώ σωστό και καλό για τον εαυτό μου πληγώνει αφόρητα κι αβάσταχτα κάποιον άλλον άνθρωπο, πρέπει να τιμωρηθώ. Οι πόρτες όλων μας είναι κλειστές. Μπαίνουμε στο σπίτι μας και κλείνουμε μια πόρτα. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top