Πέγκυ Τρικαλιώτη για Φιλιππίδη και Λιγνάδη: «Σταμάτησε η ψυχή μου για λίγο»

Δεν μπορούσε να πιστέψει όσα άκουσε με τις καταγγελίες - Στηρίζει τα θύματα

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Πέγκυς Τρικαλιώτη

Η καριέρα της τόσο στο θέατρο όσο και την τηλεόραση μετράει πολλά, πολλά χρόνια αφού αποτελεί μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της.

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Υπάρχουν καταγγελίες που με άφησαν με το στόμα ανοιχτό»

Πέγκυ Τρικαλιώτη

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη δεν μπορούσε να πιστέψει όσα έγιναν γνωστά με το ελληνικό #MeToo

Καλεσμένη στο Πρωινό την Τρίτη, η Πέγκυ Τρικαλιώτη συγκλόνισε με όσα είπε για το ελληνικό #MeToo. Ο Πέτρος Φιλιππίδης κι ο Δημήτρης Λιγνάδης συγκαταλέγονται στους ηθοποιούς με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και διατηρούσε φιλική σχέση.  

Πέγκυ Τρικαλιώτη: Σπάνια βραδινή έξοδος με τον σύζυγό της!

«Έχω συνεργαστεί με ανθρώπους που ήταν υπερόπτες. Αν πρέπει να έχεις επικοινωνία με έναν τέτοιο άνθρωπο για να παίξεις μαζί του, υπάρχουν τρόποι να το παρακάμψεις και υπάρχει τρόπος αυτός ο άνθρωπος να βγάλει αυτή τη μάσκα και να επικοινωνήσεις», είπε αρχικά.

Γιώργος Κιμούλης Πέγκυ Τρικαλιώτη Πέτρος Φιλιππίδης

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη ανάμεσα στον Γιώργο Κιμούλη και τον Πέτρο Φιλιππίδη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Πώς αντέδρασε όταν έμαθε τις υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται και τις κατηγορίες που τους βαρύνουν; «Όλους αυτούς τους ανθρώπους που ακούστηκαν τα ονόματά τους, τους ήξερα. Με πολλούς είχα συνεργαστεί. Με τον Δημήτρη Λιγνάδη είχα συνεργαστεί δύο φορές, παίζαμε στην ίδια παράσταση και είχα μια πολύ καλή σχέση μαζί του. Πάντα, αλλά τυπική. Με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχαμε κάνει λίγο περισσότερο παρέα. Οφείλω να ομολογήσω ότι σοκαρίστηκα πάρα πολύ. Εγώ είμαι από αυτούς που σοκαρίστηκαν. Έπαιρνα τους ανθρώπους που είναι φίλοι μου εκτός δουλειάς κι έλεγα: "Δεν μπορώ να ταυτίσω το πρόσωπο με το γεγονός". Για σεξουαλικές κακοποιήσεις δεν μπορώ να το κάνω εικόνα», εξομολογήθηκε. 

Πέγκυ Τρικαλιώτη: H αντίδρασή της όταν της είπαν ότι δε θα κάνει ποτέ παιδί

«Καλά έκαναν φυσικά οι γυναίκες και το είπαν. Χαίρομαι που έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και δε φαγωνόμαστε μεταξύ μας. Φαντάζομαι ότι οι ευθύνες θα αποδοθούν με τον τρόπο που πρέπει να αποδοθούν. Βάρυνα για ένα πολύ μεγάλο διάστημα, έπαθα πολύ μεγάλο σοκ. Δεν μπορεί να ξέρω έναν άνθρωπο, να συνομιλώ μαζί του, να γελάω μαζί του, να περνάω καλά μαζί του, να έχω κάνει περιοδεία μαζί του… Κακοποιητικές συμπεριφορές απότομες και με αγένεια, καλώς ή κακώς, με έναν τρόπο όλοι έχουμε υποστεί. Δε δικαιολογώ καθόλου μια τέτοια κακοποιητική συμπεριφορά. Το άλλο, όμως, που άκουσα, σταμάτησε η ψυχή μου για λίγο!», συμπλήρωσε σχεδόν ενοχλημένη η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top