Πέγκυ Τρικαλιώτη: H αντίδρασή της όταν της είπαν ότι δε θα κάνει ποτέ παιδί

Η ηθοποιός διέψευσε τους γιατρούς και σήμερα έχει μία όμορφη κόρη

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Πέγκυς Τρικαλιώτη

Την Πέγκυ Τρικαλιώτη φιλοξενεί προσεχώς η Ζωή Κρονάκη στην εκπομπή Μαμά-δες της ΕΡΤ με την ηθοποιό να αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να έρθει στον κόσμο η κορούλα της

«Οι γιατροί έσκιζαν τα ιμάτιά τους όταν έμεινα έγκυος» - Ποια το είπε;

Στο απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα, η ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά ότι: «Aυτό που έγινε με τη Φραντζέσκα ήταν ένα θαύμα. Ήταν να μην έρθει, έσκιζαν τα ιμάτια τους όλοι οι γιατροί στους οποίους είχα πάει. Μου έλεγαν όλοι ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να κάνω ποτέ παιδί».

Πέγκυ Τρικαλιώτη

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη μίλησε στην εκπομπή Μαμά-δες

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Υπάρχουν καταγγελίες που με άφησαν με το στόμα ανοιχτό»

«Την ώρα που μου το έλεγε αυτό ο γιατρός, ήμουν στο αυτοκίνητο με τον σύντροφο μου. Με πήρε να μου πει τα αποτελέσματα των εξετάσεων που είχα κάνει, μου είπε "για σένα έχει τελειώσει, Πέγκυ μου, αυτό οριστικά". Σχεδόν δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε στο τηλέφωνο. Μου απέκλεισε όλα τα ενδεχόμενα και μου είπε πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνω παιδί», συμπλήρωσε η Πέγκυ Τρικαλιώτη, αποκαλύπτοντας ποια ήταν η αντίδρασή της στο άκουσμα της δυσάρεστης αυτής είδησης. «Θυμάμαι ότι είπα στον Θανάση (σ.σ. στον σύντροφό της): "σε παρακαλώ, σταμάτα λίγο στην άκρη". Άνοιξα την πόρτα κι άρχισα να τρέχω και να κλαίω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top